Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Nokia 6210 tarkvara

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

või siis mine siia http://www.nokiaport.de/Softtune/index.htm ;D ;D seal ka sitaks õpetusi kuidas enda moblale uusihelinaid lisada ja muud ruulib täiega norm norm normaalne ;D ;D 8)

Comment

kuule kudzu need lingid ei funka enam ehk saada need failid uuesti ülese panna http://hot.ee/kudzu/6210.mcu.5.56.rar
      http://hot.ee/kudzu/6210.ppm.5.56.G.rar >

Comment

panin uuesti üles

Comment

tänks ;D mis progre sa muidu kasutad flashimiseks mina kasutan Rolis flasher v4.77 aga ma olen kuulnud et rolis 5.14 saab läbi com pordi lasta

Comment

kasutan rolis 4.71, 4.77 ja 4.78b, kuid 4.77 tundub parim olevat

rolis 5.14 on mul ka olemas, kuid pole proovinud seda com pordi kaudu softi laadimist. rääkitakse, et pidi vigane versioon olema. kõik kelle käest olen uurinud selle kohta on öelnud, et see proge ei kõlba kuskile. ta pidi softi vigaselt peale laadima jne

Comment

ja veel sääne küsimus et kui flashimise käigus pekas midagi viltu minema näiteks et kaabel tuleb mobla küljest või arvuti jookseb kokku kas siis saab veel mobla üle flashida või tuleb minna eeprommi kallale ???

Comment

saab küll hiljem parandada, kuid akku peab täis olema.
                akut laadida enam ei saa, kui midagi viltu läheb, ja kui sul juhtub ta tühi ka olema, siis on jama. korra endal oli nii, kuid sain teiselt telefonilt õnneks korraks aku laenata

kui huvi on, võin sulle enda poolt modifitseeritud softi anda nii 6210, kui 6250. mõlemad sobivad üksteisele peale

PS enne kui softi vahetama hakkad tee kindlasti full backup 6210 puhul 20-60. ja muretse kinlasti ka mbus kaabel, seda läheb vaja faidi uuendamiseks

Comment

ma olen ennem ka softi uuendand kui mul oli 6110 siis jamasin tollega aga kahjuks müüsin selle ära aga paar päeva tagasi panin ühele sõbrale päris normi flash faili peale mobla ise oli noks 5110 flash failis olid uued helinad ja puha proovisin ka PPMedit-iga helinaid muuta aga asi ei tahtnud funkata nimelt too progre toetas nokring formaati helinaid kui aga faili loadida tahtsin siis ütleb et mingi memori probleem siis viskas kopa etta ja sain www.gsmfree.org -ist faili mis oli juba ise modifitseeritud ja ma panin tolle peale sõber jäi rahule küll kaablid on mul kõik olemas rolis on flashimiseks ja FAID-i kalkuleerimiseks kasutan vast rolis noktooli või eepromtoolsi emba kumba ainuke viga on see M2BUS kabla ei taha nii hästi logosid vahetada miskipärast vahest tõõtab vahest ei tõõta muide kaabel on dejani skeemi järgi tehtud läks päris kaua aega enne kui ma selle skeemi jaoks plaadi joonise tegin vast see nädal teen selle plaadi ära ehk siis hakkab asi paremini funkama ok maru hilja juba krt 0:14 juba peaks vist nagu normaalne inimene magama minema

Comment

a selline küsimus kas in mõtekas teha MBUS ha FBUS kaabel eraldi skeemidena või kasutada kaablit kus on FBUS/MBUS koos mis on automaat lülitusega et kui soft tahab mbusi siis ta ka selleks lltaba ning kas siis saab ka faidi uuendada mõtlesin mudidu kasutada seda kaabli skeemi mis seal nuukiworldis on ???

Comment

tee eraldi, mõnedele progedele automaatlülitus ei meeldi

Comment

aga kas 6210 jaoks muidu dejani m2bu skeem ka funkab ??? et faidi uuendada

Comment

funkab küll

Comment

a selline küsimus  kas in mõtekas teha MBUS ha FBUS kaabel eraldi skeemidena või kasutada kaablit kus on FBUS/MBUS koos mis on automaat lülitusega
                            Mina tegin FBUS ja MBUS ühes...tuleb poole odavam(ja ka vähem vaeva) Automaatlülitus pole aga tõesti kõige paremini õnnestunud selles sisteemis...mina kastuasin manuaallülitus selle jaoks(nuukiamaalima FAQ-ju all on kommentaar, et kuda seda nii teha )

Comment

leidsin hea lingi ühele kodukale http://www.gsmproject.org/index.shtml seal on paar skeemi mis on fbus ja m2bus aga need lähevad pirteri porti ??? aga äkki on võimalik siis ka flasher kabla ümber ehitada näiteks com porti siis ehk saab sedagi kasutada fbus/mbus kaabliks nojah see on ka ainult teooria aga ega keegi pole muidu dejani jaoks teinud plaadi joonist ma tegin paar tükki kui tahate vaadata siis vaadake siit läbi www.hot.ee/gsmman/plaadid/

Comment

see tundub siiski olevat com pordi kaabel laia pessa. vanematel arvutitel on selline.

Comment

Working...
                                X