Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

IPad 2 ekraani klaasi vahetus

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

IPad 2 ekraani klaasi vahetus

Mõrad on sees aga muidu toimib. Kas sobiks see? Vahetus ma vaatsin on lihtne. Vbl saab ise hakkama. On olnud kellegil seiine teema ?
    Sellel on kahepoolne teip ka küljes. Ilma vist ei saa. Mida peaks veel teadma ?
    viimati muutis kasutaja insippo; 29 m 2017, 13:16.

Vs: IPad 2 ekraani klaasi vahetus

Äkki ikka pole lihtne?
    Erilahendused.
    PS või mail.

Comment

Tahad sa selgitada seda, et ei tunduks vastus " Naguikkasiinvastatakse, et kui sa seda ei jaga siis loe netist ja õppida tuleb, et osata"

Comment

Et on lihtne, ütlesid sina.
        Et ilma kahepoolseteibita vist ei saa ja mida peaks veel teadma, ütlesid ka sina.
        Mina juhtisin tähelepanu, et äkki polegi nii lihtne, ja võib arvata, et on keerulisem.
        Kui seda ka selgitama peab, siis pole see ei lihtne ega keeruline vaid jabur.
        Soovitus: vaata sama asja vahetuste videoid erinevatelt tegijatelt. Mõned toovad keset videoid välja üsna tarvilikke viiteid ja nippe.
        Erilahendused.
        PS või mail.

Comment

vb peaks need poolikud ülemakstud õunad ültse jäätmekäitlusesse saatma. Kui sa oled õuna klient siis sa ei jälgid nende poliitikat(usku). Ehk midagi ei remondida. App jookseb kokku siis on aeg veskist läbi lasta.
          Modelleerimises ja tootmises kehtivad:
          1. Avariikindel vooluring lühistab kõik teised.
          2. Transistor, millel on kiiresti toimiv kaitse, säästab kaitset, sulades kõigepealt ise.

Comment

Tõelise eksperdi arvamust on alati huvitav lugeda, olgu see või paksult kirjavigu täis.

Comment

Esmalt postitatud EnnS poolt Vaata postitust
              Tõelise eksperdi arvamust on alati huvitav lugeda, olgu see või paksult kirjavigu täis.
              Mõni kuu foorumis, aga kvaliteetseid arvamusi ajab üle ääre...
              Sama koolkonna inimesed pigem kukuvad välimust/väljenduslaadi kritiseerima kui midagi sisulist ütlema.

Comment

Olen süüdi, aastal 1973 kui ma raadioringi läksin, polnud internetti veel leiutatud. Ei jõudnud varem foorumisse...

Comment

Re: Vs: IPad 2 ekraani klaasi vahetus

Insippo, anna siis lõpuks teada, kuidas õnnestus. Mu ka üks seisab. Lapsed on mitmeid kordi põrandale pillanud. Kui värvid sigrimigriks läksid, siis õnnestus "remont" mõned korrad nii, et koputasin serva pidi vastu puuklotsi ja ekraanikaabel läks niimoodi pessa tagasi ja värvid jälle korras. Nüüd on päris pime ja ekraan on ämblik.
                  Хоть я сразу не понял что это, ну почуствовал что для полного счастья это как раз вот уменя не хватало.

Comment

Vs: Re: Vs: IPad 2 ekraani klaasi vahetus

Ekraane on ka müüa. Mõtlen seda, et IPad2 on 32 bitti ja Apple lõpetab suppordi. Samas seda dead end asja müüakse soovis 150€ eest. Tellin klaasi ära ja üritan vahetada. Meili saab lugeda, aku ka peab ja veebis saab ka surfata. Uimane on aga kannatab ära. Mõtlesin, et kedu automaatika displayks saab ka panna koridori. Selleks ta sobib küll ja veel.

Comment

Vs: Re: Vs: IPad 2 ekraani klaasi vahetus

Kui on soov klaasi (digitizerit ) vahetada, siis mul on kohapeal olemas ipad 2/3/4 digitizerid, nii valget kui musta värvi. Sai neid omal ajal ikka vahetatud ja oli tagavaraks pidevalt olemas. Saan postiga saata, soovi korral ka ära vahetada.

Comment

Ma ostsin eilära vendade juurest.

Comment

Working...
                        X