Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

nokia 3330 "väike" probla

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

nokia 3330 "väike" probla

et siis selline asi et telefon teeb ise restardi , automaatselt kui ma vajutan mõnikord , tegelt päris tihti C klahvi .. a mõnikord ei restardi ka .. kui teeb restardi , siis hakkan pin koodi sisestama , siis jooxeb lõplikult kokku , ja tööle saan alles pärast aku tagant ära võtmist .. siis jälle niimoodi et vajutan mingit noolt mõnikord ja täpselt sama asi .. äkki kellegi on sama asi olnud ? vai milles viga võib olla ??? vajan abi h34r:

ma tean jah, et sul see probla on, sest selle postituse kirjutamise ajal olid sa minu kõrval arvutis, sa oled ju mu klassivend.
    Ja mõni ime, et see ei tööta, sa ju mängid sellega jalkat, värvid ja topid markereid skeemi vastu ning peksad kui ei tööta:P.
    Vaene telfon, teda on nii palju alandatud. Vaata milline sa väja näed!
    ronava@hot.ee

Comment

Originally posted by realor@May 6 2004, 12:06
      ma tean jah, et sul see probla on, sest selle postituse kirjutamise ajal olid sa minu kõrval arvutis, sa oled ju mu klassivend.
      Ja mõni ime, et see ei tööta, sa ju mängid sellega jalkat, värvid ja topid markereid skeemi vastu ning peksad kui ei tööta:P.
      Vaene telfon, teda on nii palju alandatud.
      irwirwirw....... ei mängi jalkat , värvin korpust ainult , ei topi markereid skeemi , ja peksan jah ***** kui ei tööta sest vihale ajab selline värkk .... .. h34r:

Comment

minu displei probla lahendas ta ära
        ronava@hot.ee

Comment

Originally posted by realor@May 6 2004, 12:09
          minu displei probla lahendas ta ära

Comment

Telefonil Flash mälu kutu. Vahetus nati üle 300kr.

Comment

ära kiusa telefoni... tal aju juba isegi kottis, kui ta selliseid trikke teeb...:P

Comment

Working...
              X