Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Nokia5510 & datakaabel [LAHENDATUD]

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Nokia5510 & datakaabel [LAHENDATUD]

Oman N5510 ja ostsime sõbraga kahe peale datakaabli, et vaadata, mis käki me oma telefonidega mässamisega kokku keerame :P
    Sõbra 3310 sai tehtud 3315-ks ja igast muud stuffi. Minu 5510 aga ei hakanud datakaabli otsas tööle. Datakaabel sai ühendatud koos akuga telefoni külge nagu 3310-gagi aga telefoni sisselülitamisel lülitas ta ennast üsna kohe uuesti välja.
    Et on siis kellelgi mingeid ideid?

vaata aku kontakte aku laetust siis kontakte enda telefonil kuhu tahad kaabli sisse panna
    55637792

Comment

Asi on nii, et see N5510 on mul igapäevases kasutuses telefon ja ilma datakaablita töötab ta nagu peaks (kui mõned vead välja arvata (teemaväline)), aga kui datakaabli otsa pista, siis käivitamisel viskab korraks ledid põlema nagu tavaliselt, pilti aga ette ei jõua võtta, kui juba lülitub välja.

Comment

By elyon from NokiaFREE.org forums: "Nokia 5510 doesn't work with the universal fbus/mbus cable. As far as I know, it doesn't work with the fbus interface at all. So, if you have a universal fbus/mbus cable you simply have to insulate one of the fbus pins (i don't remember which one of them, you just have to try) so, that it cannot connect to the phone."
        Ehk siis universiaalne 33xx/jms. datakaabel ei sobi 5510 -ga. Täpsemalt ei tööta sellega fbus.
        Selleks, et asi tööle hakkaks, tuleb katta fbus'i TX pin.
        Edit: 09.06.2004: asi kinnitatud, TX on õige.

Comment

SIIA MAANI HAKKAMA SAANUD 3310 KAABLIGA KOIK ON SAMA PINOUT JA FLASH KAABEL SAMASUGUNE.
          55637792

Comment

Pinout on jah data- ja flash kaablil samasugune, nagu 3310 -l, aga 5510 ei hakka universiaalse data kaabliga tööle lihtsalt...
            Ma ju oma kogemusest nüüd tean: alguses oli probleem, ei saanud tööle; lugesin nokiafree.org foorumeid ja nägin, et on teistelgi sama probleem; mõned said asja käima, kui kasutasid kindlat datakaabli ühendamise järjestust, teised nii, et panid telefoni samal ajal laadija otsa, kolmandad katsid ühe fbus'i pinni; mina proovisin kõik variandid läbi ja viimane sobis; asi hakkas tööle ja nüüd saan vabalt kasutada datakaablit.
            Ainult väike vaev nüüd iga kord too pin ära katta...

Comment

Kui kellelgi peaks ka probleem olema 5510 -ga ja kõik tundub olevat läbi proovitud, siis proovige ka see fbus'i pinni katmine ära.

Asi lahendatud, teema võib lukku panna.

Comment

Working...
              X