Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

GPRS internet üle M. P7389 IR-i

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

GPRS internet üle M. P7389 IR-i

Oleks vaja siis nett tööle saada Motorola P7389-ga üle IR. Tegelikkuses on kõige suurem probleem softiga, kaasas tal mingit softi ei olnud aga öeldud on et TrueSynci-ga peax saama...otsisin siis TrueSynci aga sain ainult mingi TrueSync plusi, see vist muude asjade jaox mõeldud. Ühesõnaga mis soft mul üldse selleks olema peab?

Niii....leidsin vajaliku softi URL=http://www.pocketgear.com/ppcw/software_detail.asp?id=13357]pocket PhoneTools 4 pro[/URL], aga see tasuline ja ei ole kuskilt tasuta tõmbamis kohta veel leidnud...kellel see progre on oleks väga tänulik

Comment

hangi arvutile vodafone connect card, mul on , tase meie kliimas. kurask, kallis on vaid ...

Comment

Mis tüüpi neti jaox see veel on? Ma sain muidu vajaliku softi kätte nüüd ainult ir vaja ja kõik peaks töötama...

Comment

unusta ära igast softid, ma pole siiani veel ühtegi telefoni tootja softi või mõne muuga netti saanud. Ütle vindoozile et see teli on tavaline ir modem ja kogu moos. kui sellega joones, siis õpetan edasi B)

Comment

Working...
          X