Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Palun avaldage arvamust..

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Palun avaldage arvamust..

Mis arvate kumba on mõtekam ja parem tel. kas ericsson R600 või Nokia 6210..kui teil oleks nende vahel valida kumma valiksite

Täname!
    Info võib olla ELUOHTLIK!

Mina eelistaksin ikka nokiat. Olen sellistega helistanud, neil tarkvara vahetanud jms. Aga r600 seisab siiani kapis, softi pobleem.
    Tahaks väga õppida aga ei ole eriti võimalust ja aega

Comment

mis sa selle telefoniga peale kavatsed hakata? mobiiliviskeks kõlbavad vast mõlemad. tegelikult r600 on suht nõrk telefon ericssoni kohta. . mis puutub nokia 6210 sse siis minumeelest on see üks väheseid nokia toodetud telefone mida võib õnnestunuks nimetada

Comment

6210 kindlalt ericssoni mõtekas klots on ainult t39

Comment

Mõtle millal 62 välja tuli, sellest ajast saati on ta turu hind väga vähe langenud, aga ericsonil juba praeguseks rohkem langenud kui 62-l kõigi nende aastate jooksul kokku. 6210 on palju soliidsem, hea akuga ja pole neid üleliigseid vidinaid peal, nii nimetatud ärimehe telefon .
          S A C
          Siberian Audio Concept

Comment

6210 on igat pidi parem telefon kui r600 koikide naitajate poolest
            55637792

Comment

Pooldan samuti Nokiat.

Samas ainuke Ericssoni telefon, mida ma oleks nõus kasutama oleks T28s või T29s.

Comment

Pooldan nokiat sellisel juhul, aga neid uuemaid nokia lastetelefone(värvilised pildid ja mängud ja muu jama) ma lausa vihkan!

Comment

Ka mina yhtin teiste arvamusega sest 6210 oli vahepeal mul endal ka kasutada ja ei yhtegi alba sõna selle kohta aint head-yhesõnaga väga õnnestunud telefon. B)

Comment

Originally posted by mtts@May 30 2004, 07:15
                    Pooldan nokiat , aga neid uuemaid nokia lastetelefone(värvilised pildid ja mängud ja muu jama) ma lausa vihkan!
                    NEED EI OLE LASTE TELEFONID!üksi nimetatutest ei ole jama :angry:

POOLDAN SAMMUTI NOKIAT
                    Transistor - Seadeldis, mis kaitseb sulavkaitset läbipõlemise eest.
                    Ostan Goldstar MODEL 760 Ressiiveri. Ükskõik, mis seisus.

Comment

Working...
                    X