Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

tahax 3310 kõiki võrke

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

tahax 3310 kõiki võrke

Selline kys olex,et kudaaa ma saax endale 3310nele kõik võrgud??? ???Olen kuulnud ,et mudu saab ja maksab mingi 100eeku aga kas kuskilt netist ei saa mingit progret või sellist asja,et saax telefonile kõik võrgud?ega eriti ei usu kyll aga jah,kui teab keegi midagi sellest andke tiada!!!! ;D
    Mehed Punk On Elu!

kõiki võrke = tele2 lukku maha ???

Comment

minu jaoks on ainult q lukk Tele2 on nõme nimi mina ikka minevikus olen aga kui tahad lahti saada siis muretse endale kaabel MBUS peab olema siis kui sul kabla olemas siis räägime edasi

Comment

ja tele2 lukku ;D see kust saab selle kabla ja plaju see maxsab???? ???
        Mehed Punk On Elu!

Comment

Kaablit saab poest ainult, et kas annavad õige. Tee parem ise skeemi saad siit www.hot.ee/gsmman/M2BUS.GIF

Comment

mull on kaabel olemads nii mbus kui flash kuida muidu saaks lihtsalt mbus kaabli kaudu on see võimalik mina muidu pane alati uue flasi peale oleks tark teada kuida see läbi mbusi käib

Comment

võta Rolis NokTool 1.8 ja võta Options menüüst Auto Setup siis ta paneb kõik paika aga enne topi kabla ka moblale ja arvutile otsa(mbus peab kabla olema) kui ta leiab kabla siis ütleb ta seda järgmiseks võta Read menüüst Read siis peaks ta sulle mobla andmed andma all on Sim Locks osa seal vajuta Open All ja ongi valmis ;D

Comment

Võrguvabaks saab väga lihtsalt:hangid kaabli ja proge, ülejäänu on lihtne!Endal on kaabel olemas, lüliti ka peal(fbus-mbus).Kaabel maksis 250 eeku ja saigi sellex ostetud, et tele2 lukk maha võtta!Aga olen ka sõpru aidanud ja lukke maha võtnud.
                Mis värvi lähevad saiad kui neid mudida?

Comment

mul ei võtta maha rolis nok tool 1.8 vajuta palju tahad open all ei tea mis jama on vanematel tel võtab nagu 5110

Comment

proovi knokiga

Comment

see,et jah siin on nii tark jutt ;D ,et võtab kohe peast tyhjaks ;D,njha aga see kas kellegil on see cabla tartust või viljandimaalt tahax osta myyge mulle cabla parem!!!
                      ja palju kysite caba eest ???
                      Mehed Punk On Elu!

Comment

Nii olen nyyd saanud endale yhe daatakaabli ;D.Muidugi ma ei tia mis sorti see on aga peal on sellised t2hed nagu f ja weidike eemal m,mis kaabliga on tegu ja kas sellega saab neid trikke teha we ja see mis oli selle programmi nimi kas Rolis NokTool 1.8 we??? ???
                        Mehed Punk On Elu!

Comment

WWW.mobile.box.sk on palju softi enamuselt nimega Nokia Tool. Nendega saad kahe nupuvajutusega koodi maha võtta nokia telefonidelt mbus kaabli abil.

Comment

tean kyll seda kohta aga milline on seal see luku mahavõtmis progre nimi..ja endal on muidu jahh 3310 aga see nohh mul on kyll daatakaabel seal peal on f ja m????
                            Mehed Punk On Elu!

Comment

Mobla poolne ots käib nagu aku alla ja tõstab aku ülesse?  Ma olen sellist näinud ja see on mbus+fbus(hübriid) Vaata mingit Nokia Tool.
                              Seal all on mingi neli kasti ja iga kasti järel on nupp. Kui lukk on peal, siis peaks nupp alla vajutatud olema. Esimene olgi see tele2lukk, vist.

Comment

Working...
                              X