Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Mis vahe on Li-Ion akul ja NiMH akul???

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Mis vahe on Li-Ion akul ja NiMH akul???

Ma tahaks osta oma telefonile uut akut, aga ei tea milline on see hea ehk et millist akut võib laadida igal ajal ja millist mitte. Telefoniks on 3310. Aidake
    Mattias

koolis midagi seletati selle kohta elektrotehnika tunnis aga ausalt ei pannud tähele muidu mingi hinnavahe ja nime vahe on kindlasti ;D

Comment

NiMH - nikkel-metallhübrrid aku on tavaliselt raskemate killast ja talub kehvemini temperatuuri kõikumisi. Aku eluiga on kah minu arust väiksem. Li-ioon - liitium-ioon aku on tunduvalt kergem, samas eluiga on pikem ja räägitakse et võib ka suvalisel ajal laadida. Reeglina kallim.
      Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
      indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

Li-Ion akut võib tõesti igal ajal laadida, mälueffekti ei teki (mul oli Siemens S4 sellega, töötas 7 aastat ja töötaks ka nüüd kui olex sisse lülitet )
        Nimh akud on viletsamad aga vist suurema mahtuvusega. Odavad ka, seepärast neid pannaksegi telefonidesse.
        - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
        - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Ise soovitaks ikka sulle Li-iooni. Parem investeering.
          Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
          indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

Aga kuidas teha kindlaks mis akuga tegemist on. Mul endal on Siemens A35 ja ma tahaks teada kas seda akut võib ka suvalisel aja laadida.

Comment

Vaata aku kirjasid; NiMH on Nikkel-MetallHüdriid, Li-Ion on Liitium-Ioon.
              A35 ilmselt ainult Ni-Mh :'( soovitan korralikult lõpuni laadida ja enne mitte laadida, kui tühi on 8))
              Head susserdamist !

Comment

mul on NiMh nõme

Comment

mis te siin vingute, vanadel headel aegadel olid üldse NI-CD akud...
                  You\'r truly beaten when u give up!

Comment

NiMH - nikkel-metallhübrrid aku on tavaliselt raskemate killast ja talub kehvemini temperatuuri kõikumisi.
                    Mina olen kuulnud et Li-ion talub vähem külma kui Ni-MH. Muus osas on Li aku igatahes parem. Mul 3310. Vabriku akuga kestis uuelt 4 päeva ja 20 kuuga oli aku küpse. Alates detsembrist kasutan Li akut ja algusest peale on ta kestnud 7-8 päeva, oleneb sellest palju rääkimist on.
                    Elekter on niisugune asi mida ei näe, aga tunned - ja kui tunned siis enam ei näe

Comment

Olen kah kuskilt kuulnud et LI-Ion pidi parem olema.Kuna NI-Mh akul pidi tekkima mäluefekt ja sellepäras olevat eluiga umbes 500 laadimiskorda.

Comment

Uued Battery Pack Ni ja Li akud minu käest.Kõigile Nokia ja ka muudele telefonidele!hinnad 150-200kr.tartu

Comment

Working...
                        X