Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

3310 levi probleem

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

3310 levi probleem

Hankisin veel ühe 3310 paistis täitsa korralik peale vaadates ja kui kaardi sisse panin ja tööle lükkasin oli levi ees.. ja nagu lahkusime sealt poest... Ja siis kui keegi helistas siis nagu teda ei kuulnud, ta mind kuulis, lõpuks vist katkes kõne ka ära ja levi polnd. Siis tükk aega polnd ja lambist tuli tagasi jälle. Helistada nagu suht raske sellega, samas testisime ja vahepeal oli täiesti korras, ma ei mõista :unsure:

Lisaks oleks teemast mööda küsimus, et mis need kaks kontakti seal kleepsu all on, et miks neid vaja neil võis minna- kleps on lahti kistud :angry:

aga 112 helistab va
    55637792

Comment

Ei tea, pole asja olnd sinna... Miks sa seda küsid ?

Comment

no kui helistab siis voimendi tootab
        55637792

Comment

Ok, aga miks need kaks klemmi klepsu all on ?

Comment

Originally posted by DjSharpeye@Jun 17 2004, 17:58
            .. Ja siis kui keegi helistas siis nagu teda ei kuulnud, ta mind kuulis, lõpuks vist katkes kõne ka ära ja levi polnd. Siis tükk aega polnd ja lambist tuli tagasi jälle. Helistada nagu suht raske sellega, samas testisime ja vahepeal oli täiesti korras, ma ei mõista :unsure:
            Tundub, et viga pole vist saatjas vaid mõned filtris. Sedasi raske öelda, mis probleeme tekitab, kas antenni filter, mõni kvarts vms. Peab levitestrist läbi käima, saab rohkem selgust.

Comment

Suured tänud, kasuliku info eest.. Sedasi ma neile ütlen ka :P

Aga need kaks kontakti mis on 3310 aku taga klepsu all ?

Comment

Nii, nüüd sai telefoon ära vahetatud teise 3310 vastu. Tegime kohe kõne ja kõik oli korras, pärast helistasime veel ja suurepäraselt oli kuulda, aga see oli ka kõik, nüüd sama jama :blink: Ma olen täiesti nõutu...

Comment

Peale selle tuleb sellel vahetatud telefoonil ülevalt kõneaugust kahinat kui midagi näppida, mis on nende telefooniloomadega tehtud on ma ei mõista Palun aidake mind...

Heli ise on: selline ja tuleb klahvide vajutamisel, kui klahvitoonid on peal, kui maha võtta siis pole midagi. Põhiline probleem on jälle see, et levi on kadunud Ja ei tahagi nagu tagasi tulla.

Comment

Nüüd juhtus selline asi, et lülitasin telefooni välja ja kakkusin aku ära, ning kui uuesti sisse lülitasin siis oli kõik korras, levi põhjas ja klahvitoonid olemas, kohe tegin kõne ja kõik töötas, kas see softi viga ei või olla ? Mingi 5.87 [23-01-03 NHM-5] soft on tal sees.. aga äkki on mingi vigane flash või inimene kes seda tegi on äkki vigane ?

Comment

Working...
                    X