???Kas 5210 valgust võib siniseks või valgeks vahetada?ilma et telefoniga midagi juhtuks.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
5210 valgus
Collapse
X
-
mul muidu sama telefon, ja tal on tegelt täiesti valged dioodid, aga paistab oranþ
okei, igaljuhul kui hakkad ise valgustust vahetama siis tuleb ekraan maha võtta ja seal üks paber ümber keerata muidu jääb ta igaljuhul oranþ, kuigi sul võivad sial vahel olla näiteks sinised dioodid
kui aga pöördud "spetside" poole siis küll nemad juba tiavad ise mida teha ;D
Comment
-
shady
Originally posted by sahtel@Feb 24 2003, 14:40
mul muidu sama telefon, ja tal on tegelt täiesti valged dioodid, aga paistab oranþ
okei, igaljuhul kui hakkad ise valgustust vahetama siis tuleb ekraan maha võtta ja seal üks paber ümber keerata muidu jääb ta igaljuhul oranþ, kuigi sul võivad sial vahel olla näiteks sinised dioodid
kui aga pöördud "spetside" poole siis küll nemad juba tiavad ise mida teha ;D
Comment
-
Sinna tuleb panna valge paber või mingilt vanalt nt 3310 displei alt võetud kile, ilma selleta jääb valgus mitteühtlane, st tähendab et osad ekraani kohad tumedamad kui teised. Kui jätta kile sinna all, st see mis originaalis on saab siniste ledide puhul roosa valguseNokia/Huawei/Sony/SonyEricsson/Motorola/LG/Samsung/Chinese MTK/Sagem
Comment
-
tegelt käib jutt ikka kilest, mitte paberist, kui tähti närida (mõni kes teemat täpselt ei valda aga tahab enda mobiilil vahetada võib sinna ju niimoodi oma A4 formaadis korralikust (kui siiski selleks mitte sobivast) paberist selle paarisentimeetrise jupi lõigata. aga see selleks
minul oli ka 5210 nokia, ja vahetasin sellel ekraani siniseks, ning klaveri valgeks, ekraanil vahetati kah jah see kile ära, sest et muidu hakkaksid värvid teineteisele vastu töötama (ehk sinised LEDid+oranž kile= ~roosa-lillakas ekraan)
ekraani vahetus läks seal kus mina tegin maksma 125.- niet, kui ise ei ole proff, (ning ei oma vastava otsikuga [väga väikest] jootekolbi-töövahendeid) siis ei soovita ise näppima hakata, vaid lasta kohe poes see asi teostada
ja muide, kui on valged ledid ekraanil, ja võtad kile tagant ära, ning asendad ta valgega, siis on ekraan täitsa valge küll, usu mind
Raiko@on_selle_asjaga_veidi_tegelenud (jäljendades meie moded - martinj [loodan et ta ei pahanda])
Comment
Comment