Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

NOKIA 3310 ledide vahetamine?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

NOKIA 3310 ledide vahetamine?

Tahan vahetada siniste vastu, aga kustkohast osta ja palju maksavad?

Ise ma seda tööd ette ei võtaks, laseks teha inimesel kes ennegi teind sellist värki.Aga Magistrali keskuses pidi olema hea tegija, vähemalt nii räägitakse.
    Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
    indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

Ei ole hullu midagist neid vahetada, kui kolbi käes hoidnud oled. Vahetasin enda 5110 kärakal ledid punaste vastu. Kas just parem sai... aga igaljuhul erilisem. Igalühel ikka pole    3310-ga on veel lihtsam(loe odavam). 5110 on 12 ledi, 3310 aga 9. Sinised maksavad 20 EEK tk (nii oli a-kaablis), punased sain 7 EEK tk. Kui vahetamiseks läheb, siis jälgi kindlasti polaarsust! Ps ledid on 0603 tüüpi aga 0805 mahuvad kah sisse (neid kergem muretseda).

Comment

3310'l on palju raskem led'e vahetada, kui 5110'l, 5110'l on ledid eraldi plaadil ja nende vahetamisel pole mingit ohtu, kuid 3310'l on ledid samal plaadil, kus kõik kiibid ja paar ledi on väga kiibi lähedal ja need asuvad üldse teispool plaati, plaadist on auk läbi ja sealt august nad läbi paistavadki. peale selle, et ekraani valgustust muuta pead plekist riba ära lõikama, kuna nad on täpselt selle all (nii tehakse ka igalpool teenindustes). selleks on vaja head peene otsaga kolvi, et asi pärast ka töötaks, minid suure kolviga pole kohe kindlasti juurde mõtet ronida. kui endal eriti kogemusi pole, siis pole mõtet torkima hakata. kui tahad 51xx või 61xx vahetada, siis pole asi üldse raske ja telefoni äta rikkumise oht on väga väike

Comment

Pole see 3310 ledide vahetamine nii karm ühti... Selge see, kui miskiseid kogemusi peen-elektroonikast pole, ei maksa kohe kolviga kallale minna. Aga ex mees ise tunneb oma võimeid/oskusi.

Aga asjakohane link koos illustratsioonidega http://www.bluled.co.uk/33xx-fitting.htm

Comment

ega ta raske ei ole, kuid palju ohtlikum telefoni tervise suhtes kui 5110'l vahetada

maksumuse kohta veel niipalju, et KB müüakse 10 raha tükk nii siniseid, kui valgeid

Comment

Kui tohib küsida mis on KB ja kus see asub?

Comment

Kuldne Börs@ajalehekiosk
                Kui töötab - ära näpi! (A.Ots)

Comment

Kas peale A-Kaabli veel neid kusagil müüakse?
                  Kas on odavamaid ka kui 20kr/tk?

Kõigest muust olen ma juba teadlik

Comment

vaata sellisest kohast nagu www. tevalo.ee

Comment

Olen päris paljudel 3310. lede vahetanud. Plekki pole kordagi ära lõiganud. Mahub vahele küll.

Ükskord juhtus niisugune asi, et varjestuskarbis asuvale ledile jätsin SUURe tinajunni külge. Ja pärast (varjestuskaanega ei läinud kontakti) hakkas tlf kõne ajal undama. Eemaldades sai kõik korda.

Veel on juhtunud, et kuskil tuttava pool põlve peal suure kolviga lede vahetades tuli üks pindtakisti trükkplaadilt lahti. Plaati uurides selgus, et oli ledide eeltakk ja seega käis asi ilma takita hästi (loe veel paremini). Võiks arvata, et kuna tlf. saab ledide toite otse aku pealt, vahel üks transistorvõti, siis väheneb ooteaeg vms. Ent siiamaani pole seda täheldatud.

Comment

Mul õnnestus ka ühel 3310 lede vahetades üks takisti eemaldada aga pärast selle tagasi asetamist ei võtnud telefon pilti ette. Vedeleb teine siia maani nukralt sahtlis.

Comment

Vahetasin enda 5110 kärakal ledid punaste vastu. Kas just parem sai... aga igaljuhul erilisem. Igalühel ikka pole  
                          No päris igaühel jah ei ole, a mul on
                          You\'r truly beaten when u give up!

Comment

Mul endal küll mobiiltelefoni pole aga olen kolmel telefonil LEDid ära vahetanud ja pole hullu midagi, läheb ainult head kolvi otsa vaja.
                            transistor[ätt]starline[punkt]ee

Comment

hey targad..uus m6te kas nii ei saa teha,et panex nuh mul on sinine walgustus kuid panex weel punased või valged dioodid juurde.Aga ned dioodi augud vict ei ole nii suured ,et panna punased dioodid kah siis olex weel telefonile waja progret kudaa saax vahetada,et kord paned sinise walguse ja siis j6lle punase kas keegi teab sellest ise arvan,et ple võimalik...irwwww.... ;D
                              Mehed Punk On Elu!

Comment

Working...
                              X