Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

telefoni displei värvi "pööramine"

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

kas C55-l saab kah softiga pilti negatiivi ???
    Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

mul vedeleb 2110 displei kodus - kuidas ma sealt selle kile ära saaxin - milline see kile on - seal ju mitu kihti...
      Just tegin selle asja läbi 3310'ga, kasutasin 7110 display kilet. Kile sai võetud kogu täiega, mitte eraldi kihti sealt, st. krempel, mis jääb klaasist kõrgemale ära tõmmata.
      Operatsioon käis nii, et noaga ajasin nurga lahti, siis näpitsatega sealt kinni ja vaikselt vaikselt (ühtlase kiirusega) ning sihivektorit muutmata, diagonaalis sikutasin kile maha. Liimi maha ei jäänud, ega ka mitte kilesse murdejooni. Seejärel teisele displayle peale, kust kile eemaldatud (saab vist ka vana äravõtmata), rahulikult siludes, et õhumulle ei jääks. Ja oligi telefonil linux peal

Comment

Ok proovisin esialgu stopperi displei peal-nüüd tean kuidas see asi käib.........(tausta saab ka lillaks ja tähti rohe-kollakaks teha.........

Ei taha kohe telefoni peale panna - tahaks teada, kuidas sobib, mul sinine taustavalgustus ka.... Keegi võiks öelda kuidas on - kas nähtavus on sama ja kuidas taustavalgustus nähtavust mõjutab.....

Comment

Working...
        X