Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

plaanis teha võimendit tda 1554 kivi baasil

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

plaanis teha võimendit tda 1554 kivi baasil

SKEEMskeem on siis siin üleval aga mul on paar küsimust, et kuidas ma ikkagi saan sinna need rajad ilusti tekitada? või äkki on võimalik et ma lihtsalt panen juhtmetega?

kui keegi viitsiks siis oleks hea kui aitaks skeemi lugeda, see ei ole just minu tugevaim külg... äkki keegi näiteks teeks selle skeemi lihtsamini loetavaks? ma ei saa aru näiteks mis pidi need kondeed & lüüsis sinna lähevad, nind kuidas seda kivi ennast sinna panna...

Küsimusest võib vist välja lugeda, et sa veel elektroonikas suht "roheline". Alguseks ma soovitaksin ikka midagi lihtsamat võtta...

Comment

saajatz alusta parem SELLEST

Comment

Võta selle kivi datasheet ja tee selle järgi uus PCB (trükiplaadi joonis), siis tead ise ka mis asi kuhu läheb, ja saad ka arvestada et see radika külge sobib.

Juhtmetega vedades hakkab ka tööle, aga välimus asjal nii kole, et endal ka paha vaadata.

Comment

saajatz, siin foorumis on trükkplaadi tegemisest teemasid kuhjaga!

Comment

tere

Tahan ka ehitada samal kivil põhineva võimendi ,ning olen ka mina sellel alal veidi ''roheline''. Skeem Probleem oleks toite saamisega. Voolu võtaks seina kontaktist.
            Kas siis sinna vahele pean trafo panema. Vaatsin siis tevalost et milliseid trafosid kuid leidsin et neid kole palju. Kas keegi ütleks kuda seda probleemi lahendada ja kui palju toite saamine maksma läheb.
            Tõnis

Comment

Ainult trafost pn vähe. Sinna juurde tuleb veel panna alaldi ja kondekas, aga sul oleks vist lihtsam osta valmis toiteplokk.
              http://www.tevalo.ee/cgi-bin/web_store.cgi...800-147&lng=est

Kuigi see jälle kallis.

Comment

Nagu näha on vaja 5 amprilist toitekat et asi täisvõimsusel töötaks. Arvan et siit see 711 eegune peaks sobima ,või võib kasutada ka seda 3 amprilist?
                Aga kui ehitada trafost ,alaldist ja kondekatest ,kui kallis asi siis tuleks.
                A kas patareide peale ei või asja panna. Olen ise küll näinud võime mis patakate peal on aga need on olnud ikka alla 5wati võimud.
                Tõnis

Comment

Kui võim ikka võtab 5A siis paar sekundit saad äkki suure hunniku patareide pealt kah... B)

Comment

odavam on arvuti toiteplokist vool võtta, soovitavalt mitte töötavast, vaid eraldi toitekast

Comment

antud momendil on see jah just kõige targem ja odavam lahedus mis pakkus välja viimane postitaja Dos
                      kuna ju võim ise töötabki 12 v ja arvuti toitekas on seda piisavalt

Comment

Nii. Tundub et voolu võtangi toitekast. Praegu aga pole vabat toitekat. Uurisin hv.ee-st ja seal oli ka päris odavaid toitekaid. Näiteks see. Kas on mõtet et äkki ostan selle ja monteerin võimendi korpusesse.
                        Tõnis

Comment

Veel mõttekam on osta kellegi käest vana (kasutatud) AT toitekas, millel on ka sisse-väljalülitamisnupp (ATX-l seda teadupoolest ei ole, vaid tuleb juhtmeid kokku ühendades plokk käivitada)
                          Hind on neil 0-50EEK

Comment

jah kasutatud saab päris palju ja päris odavalt nii et mõtekas oleks jah osta kasut.
                            aga samas sobib ka ju atx kui at pole käepärast juhid lihtsalkt releega millel eraldi väike toide

Comment

Working...
                            X