Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Rauaotsia

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Rauaotsia

Olen otsinud aga pole leidnud rauaotsiaskeemi...

Elektroonikafoorumis minuarust see teema sees juba olnud...ja proovi rauaotsija asemel metalliotsija/metal detector

Comment

http://www.discovercircuits.com/S/s-metal.htm

Comment

Originally posted by rain4@Aug 28 2004, 15:38
        Olen otsinud aga pole leidnud rauaotsiaskeemi...
        proovi kasutada otsingut foorumi oma ja googleit ja proovi nii inglise kui venekeeles
        kui võimast sul üldse vaja, mida otsima hakkad st kui suuri objekket ja kui sügavalt
        endal üx projekt käsil kõik olemas asi seisab vaid trükkplaadi tegemise taga

Comment

Väike nõuanne/tähelepanek veel. Foorumi otsingusse tuleks siis panna "metalliotsija", "metalliotsia" panekul ei tarvitse leida...
          Elektroonika töötab suitsu baasil.
          Tähendab - igasse detaili on doseeritud täpne kogus suitsu.
          Kui mõnest suits välja lasta, siis värk enam ei käi.

Comment

ex postitan siis ise ühe lingi
            endal pooleli aga hoopis teistsugune, impulssmetalliotsija atmeli prosega

Comment

Kas saab detektorit ehitada ka ainult ühe-kahe vene kivi või väheste transsidega ning ilma poolideta (v.a. otsimisraami pool)? Kunagi ma ühes vene ajakirjas "Radio" nägin mõnda skeemi, aga see ajakiri läks mul kaduma ja ma ei mäleta, mis number see oli.
              Ka ei meeldi mulle kvartsid, lihtsalt nendega ei vea mul (nagu ka poolidega kipub juhtuma).

Comment

Päris ilma pooli või kvartsita ei ole vist hea. Kolm skeemi mikroskeemidega oli näiteks "Paдиo" nr.8/1990 lk. 33...35. Leedu autor R. Sketeris.
                Elektroonika töötab suitsu baasil.
                Tähendab - igasse detaili on doseeritud täpne kogus suitsu.
                Kui mõnest suits välja lasta, siis värk enam ei käi.

Comment

Working...
                X