kunagi ammu leidsin netist ühe võimendi skeemi , mis oli 20 KW , aga enam kohe kuidagi ei suuda. kas on kellelgi äkki pakkuda mnd saiti , kus tegeletakse sellise võimsusega võimenditega ja kust saaks selliseid skeeme... :lol: suured tänud juba ette (hakkan korteris naabreid piinama....tegelt lihtsalt skeemi vaja)
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
paarikümnekilone võimendi
Collapse
X
-
Ehk teisisõnu ta küsib lihtsalt sagedusmuundurit? :P
20KW 4-oomisele koormusele teeb 70 amprit! Kõlarid (ei tea kas su tuppa mahuks üldse 20KW jagu kastiga subbareid) peaksid olema ühendatud mingite keevituskaablitega ja samuti toitetrafo peaks olema sama jämedast kaablist. Trafot õnneks saaks vältida, sest toitepinge peab niikuinii olema 282 volti alalist, eks alaldatud võrgupinge kõlbaks ka! Transsidel hajuks umbes samapalju võimsust, kui väljundil, st sul oleks nagu 20 tavalist puhurit korraga sooja andmas...
Ok, lollid naljad... loll küsimus, loll vastus.
Ja kui võimendit ehitama hakkad, siis ürita enne 3 vatiga hakkama saada!
Comment
-
Njah, maniakaalne värk, maja saaks ju palju lihtsamate vahenditega ära lammutada, selleks teised masinad välja mõeldud ja pole enam selle foorumi teemagi... Ehk võiks lukku panna.Elektroonika töötab suitsu baasil.
Tähendab - igasse detaili on doseeritud täpne kogus suitsu.
Kui mõnest suits välja lasta, siis värk enam ei käi.
Comment
-
eino tore kyll...ma tahan lihtsalt võimendi skeemi ja tullakse , hakatakse rääkima sellest , et asi ebaseaduslik ja paneme teema lukku....inimesed tulge mõistusele....asi mida ma palusin oli võimendi skeem , mitte arutelu sellel teemal , mis ma sellega teen või et kas suruõhuhaamer annaks parema tulemuse.... :angry: ma ei ole sõnagi rääkinud sellest , et ma iga jummala päev keeran võimendi nii põhja , et maja teises otsas naabritel kõrvakiled katki lähevadKui midagi ei tia, kysige minult...ma ei vasta:
Comment
Comment