Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

dolby surround

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

dolby surround

:-/Kas keegi teab mingit dolby surroundi blokki skeemi.Ma mõtlen sellist mis jagaks sisendi näiteks kuueks.Ja need kuus otsa lähevad kõllidesse ja tekkiks [glow=red,2,300]ruumiline heli[/glow].
    smasher55@hot.ee<------küsimused

sellel ESP projektide lehel on mingi surroundi plokk, kus väljundeid oli vist 6 (vasak, parem, tagumised parem ja vasak, siis keskmine ja sub) lükkad sinna võimud otsa ja ongi valmis

kuid võid ka neid skeeme proovida, mis ise leidsid
    KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

Ehk saad täpsema lingi anda...

Comment

http://sound.westhost.com/project18.htm
        KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

Suured tänud.

Comment

aga mis võimud ma peaks sinna panema, kui tahaxin teha k samasuguse asja? 6 mingit võimu? see läheb kallimax kui kodukino
            hei.. HEI. paha koer.. too kohe tagasi

Comment

mingid odavamad võimud siis?
              KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

ma ei mõista miks just 6 võimu
                ega jah iga võim ju on stereo põhimõtteliselt ju siis läheb 2 korda vähem
                tegelt endal plaanis teha võimendi millel on kohe peale stereo ja subwoofri väljundi veel ka tagakõlari väljund või väljundid ;D

Comment

Kunagi printisin endale "Surround sound Decoder" skeemi, trükiplaadi joonise ja fotod seadmest leheküljelt http://www.exploremaine.com/~pharkus/elect...d-pl1/index.htm kuid nüüd annab see lk. errorit. Kui soovid väga seda skeemikest ja antud aadressilt selle saamine ei õnnestu sinul samuti, siis mul on see väljatrükk olemas.

Comment

kahjuks jah see link ei tööta
                    küll aga oleks väga tänulik ja kasuli kui saadaks selle maili teel või riputaks kuskile üles
                    parem oleks kuskile üles panna siis teistel kah hea võtta ;D

Comment

Kahjuks skannerit ei oma ja kodulehekülge samuti kuid saan teha soovijatele paljundusmasina peal koopia.

Comment

Ma võin koopia võrku riputada. Vaataks isegi
                        - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
                        - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

http://elm-chan.org/works/srp/report_e.html

Comment

Homme teen koopia. Millal ja kus tahad seda kätte saada? Teate võid saata minu e-mailile. Homme püüan algust teha ka oma skeemide arhiveerimisele CDle.

Comment

oleks tore kui äkki oleks võimalik läbi interneti kuidagi saata ;D, sest et ei viibi eriti antud hetkel linnas

Comment

Working...
                              X