niisis on tesla võimendil enne väljundit trafo , et teda liini(?) võimendina tööle panna...kas oleks võimalik seda trafot kuidagi välja visata ja siis otse kõlareid külge ühendada :lol:
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
tesla võim ja selle trafo
Collapse
X
-
Viska külmikust toit prügikasti ja siis vaata kas oma kõhu täis saad kui külmiku ukse avad?MSN- taneltreima182@hotmail.com
telefon katki.
-
ma mõtlesin , sellist asja , et kas neist trafodest lahti on võimalik saada , mis üks kõlari juurde ja teine võimendisse käivad, (nende eesmärk peaks olema selline, et kõlarit saaks pika maa taha vedada) :lol:
kuna mul ei ole aga vajadust vedada seda kuskile teise maja otsa , siis ootaks abiKui midagi ei tia, kysige minult...ma ei vasta:
Comment
-
loobi mind skeemiga siis oskan vastata sinu konkreetsele soovile aga kipun midaig muud arvamMSN- taneltreima182@hotmail.com
telefon katki.
Comment
-
kui võimendil on trafoga lõppaste, siis pole midagi teha - ilma skeemi põhjalikult ümber ehitamata seda trafot välja ei viska.
aga milleks on sul vaja seda välja visata? kui trafol on madalaoomilise kõlari väljund olemas, siis ühenda oma kast sinna taha. kui pole, siis võib trafo väljundmähise ümber kerida või teise trafo pingemadalduseks sinna järele panna.GSM: 5039624
Comment
-
http://hlava.webpark.cz/tesla.htm skeemid ise oman tesla 130 mono>>>>>>>>>>>>&g t;Foorum <<<<<<<<<<<<&l t;<<<<<<<<
Comment
Comment