Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

lambid sassis

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

lambid sassis

asi on selles et mul läks lamptelekal kolm väikest lampi omavahel segamini,telekas on mingi okean vist, kuna see oli ümber tuunitud panasonicu telekaks :blink:
    -Artificial_Intelligent-

Kas täpsemini ei saaks marki ?
    Ja mis lambid sassis on ?
    Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Mul ka oli Rekord-6 Finluxiks tuunitud B) st uus silt. ja 6žip-6x2p lähevad kaugelt vaadated segamini küll. Oleks küll kena, kui saaks teleka margi ka teada .
      ehh... andrjusa

Comment

mis moodi neid vene telekaid ümber tuunitakse, jutupaunikud??? kui midagi küsite siis tehke seda nii,et ka aru saab mida küsite.Mitte nii et mul on kodus vanaema aga teie öelge mis nägu ta on ja milliseid kingi ta kannab? h34r:

Comment

need on 6ž1p x 2 ja üks 6ž2p. :unsure:
          -Artificial_Intelligent-

Comment

6ZIP allapoole sinna kus on vahesagedus ehk suured poolid alumiiinium topsikutes ja on sarnased lambi katetele ja 6x2p läheb ülespoole sinna plaadile, mis on teleka keskosas ja seal on ainult üks lamp. see paneel kuhu ta läheb peaks olema kineskoobi saba kohal . vaata kas kusagil tagakannepeal pole lampide paigutust.

Comment

see tagakaan oli ammu kadunud.
              -Artificial_Intelligent-

Comment

Working...
              X