Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Raadio saatja/vastuvõtja ligi 20käskluse edastamis

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Raadio saatja/vastuvõtja ligi 20käskluse edastamis

Tervist kuna ma raadioside alal täielik võhik ja ega elektroonikaski ennast veel päris kodus tunne mõtlesin teilt abi küsida. Oskaks keegi mulle selgitada, kuidas saaksin umbes 20 käsklust mingil moel edastada läbi ühe saatja max 100m kaugusele vastuvõtjale, mis asub robotil? Edastamisega saaksin veel hakkama, kuid ei saa aru, kuidas ma käskluse vormistan. Kuidas teha joistick arusaadavaks näiteks? Ja lülitid.... Teoorias saan asjast aru, kuid teostada ei oska...
    Tänan juba ette abi eest.
    Mind saab kätte nii siit foorumist, kuid kui pikem jutt siis ka msnist demineerija@phreaker.net või maililt htmlservice@hot.ee
    Olen algaja, kuid visa õppija

Protsessriga näiteks: http://home.t-online.de/home/holger.klabun.../funkwinamp.htm
    - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
    - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Ai äkki keegi leiab midagi inglise keeles? Ise segaseks otsinud aga pole vastust leidnud, kuid katsun sellest aru saada ning pic programmaatori kokku panna Siis peaks asi lihtsamaks miema.
      Olen algaja, kuid visa õppija

Comment

Kood on ju puhtas Eesti keeles :P
        Ise võtsin ka selest koodist õppust ja tegin paar IR-pulti.
        Saatja PIC kodeerib klahvi Philipsi RC5 (teleakte) kaugjuhtimse standarile ja vastuvõtja oma dekodeerib. Muud keerulist ei peaks olema ju...
        Algskeemis oli, nagu märkad, raadiosaatja/vastuvõtja. ise asendasin need IR-ga. Võimalikud ka muud variandid.
        - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
        - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Working...
        X