Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

irda mooduli ehitamisel abi vaja

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by Eggy@Nov 13 2004, 15:24
    No otsi selle silma, mis sul on, andmeleht välja ja hakka jalgu võrdlema. Peaks vist suht samad olema...asetus võib küll aga olla erinev
    enamvähem nagu oleks jah...(eelmises minu postituses on link kus kõige all keskel on mõlema joonised...kes vaadata taha)
    aga 6tk nagu leidsin...2tk olid nagu erinevad...minu jaoks...
    minu omal on AGND ja VLED teisel aga LEDC(NC) ja LEDA...et mis kuhu siis minema peaks?

Comment

Nii siis mõlema mooduli soovituslik ühendamise skeem on datasheedi järgi selline.
      Muie seal all lingi juures on ju kirjsa kah et (pin)compatible(ühilduv) ja asendada sellega??

Comment

Originally posted by Eggy@Nov 13 2004, 17:08
        Nii siis mõlema mooduli soovituslik ühendamise skeem on datasheedi järgi selline.
        Muie seal all lingi juures on ju kirjsa kah et (pin)compatible(ühilduv) ja asendada sellega??
        kindel ,et ikka sama on? mulle nagu tundus ikka tistsugune olevat....
        a keegi kes asjaga kursis ja kellel aega viitsiks mulle äkki selle skeemi valmis teha koos selle TM3201'ga?
        oleksin väga tänulik

Comment

Pole eriti midagi teha. Googelda vähe IrDA koha peale ja enamus skeeme samad. Kuigi erinevused pmslt ainult pinnide asukohas...
          Mina vastutust enda peale ei võta, kui midagi minu nõuande järgi tuksi keerad

Comment

Originally posted by Eggy@Nov 13 2004, 17:42
            Pole eriti midagi teha.Mina vastutust enda peale ei võta, kui midagi minu nõuande järgi tuksi keerad
            no tee skeem valmis...siis mõned teised foorumi liikmed kaevad ka skeemi üle...ja kui siis lähebki p***e midagi...siis see 160kr mind ka ei tapa...

Comment

Palun!
              Nagu Lenin oleks pidanud ütlema: "Googledada, googeldada, googeldada! " :P

Comment

Originally posted by Eggy@Nov 13 2004, 18:16
                Palun!
                Nagu Lenin oleks pidanud ütlema: "Googledada, googeldada, googeldada! " :P
                no tänud...igaüks ei oska seda googlet nii hästi kasutada
                aga...selle skeemi järgi siis mul neid takisteid vaja ei lähegi...?

Comment

SEal samas oli ka teine skeem..samune mis siin vist.
                  http://madmodders.no-ip.com/moddningar/irda/index.html
                  Kui nüüd keegi oskaks ära tõlikida selle jutu siis saaks teada kah, et kas seal on kirjas, et neid võib omavahel asendada või ei

IrDA-kretsen HSDL1001 finns inte i Elfas sortiment längre och ersättaren TM3201 är inte en direkt ersättare, varken fysiskt eller elektriskt, så ett nytt kretskort måste designas. Såvida du inte hittar denna krets hos någon annan återförsäljare.
                  Muidugi võimalus ka andmelehtede andmeid võrrelda.

Comment

no see teine skeem on ju selle HSDL 1001 jaoks...
                    paistab siis et minu omale pole peale kahe kondeka midagi vaja..?
                    ja ei tea kas emaplaatidel on neid pistikuid ka erinevaid? st mul on selline pistik nagu sellel esimesel skeemil...et 3ja2 a sellel on 5 järjest...

Comment

ja mis neil huvitav seal üldse vahet on? st üks on küll kõvasti kallim...mille poolest ta siis parem olla võib?

Comment

ja veel ,et mismoodi selle silma külge üldse midagi joota saab? see ju nii pisike...taga on cm skaala

Comment

Mina jootsin jootekolvi ja kampoliga :P Ots oli lapik, ja juhtmed oli 5 tollise flopiseadme pea juhtmed..need peaaegu nagu niidid(isolatsiooniga!&#33 ja juhtmed siiamaani küljes..

Comment

hmm...nüüd nagu oleks valmis see junn...selle skeemi järgi...aga ei toimi nagu? st on kellelgi üldse selle irda'ga mingeid kogemusi...mismoodi ta üldse toimib? kui ma vaatan seda device manageri siis seal on mul küll olemas irda ja ütleb ,et kõik on ok...aga kas see tekkis sinna sellest ,et ma biosist irda sisse lülitasin...või sellest ,et ta ikka leidis selle juhtme otsast midagi?
                            et kui nüüd mingi programmiga irda'd kasutada siis peaks ju sinna kela juurde ka see ikoon tekkima? mul ei tule sinna midagi...

Comment

ok siis kui selle junni küljest ära võtsin jäi see värk ikka sinna device manageri alles...seega võiks siis järeldada ,et ei toimi mul see asi???
                              ntx kas mul need kondekad ei või valed olla? st ma ostsin nad selle järgi nagu seal selles eestikeelses tevalo lehes näitas...
                              a tuleb vist välja ,et need pole ikka päris need?
                              seal lehel on kirjas ,et on vaja
                              Kond 0,1uF X7R 0805 A5
                              Ellytkond SMD 10uF/25V

aga mul on mingid sellised asjad...üks on 10uf ja 16v sellel on - ka märgitud(ei mäleta enam mismodi teda nimetati)
                              ja teine on 104 aec 25v? et mismoodi selle andmeid teada saada?

Comment

pole siis siin mingeid spetsialiste kes asjast midagigi jagaks? olen nagu kõik omaarust õieti teinud...

Comment

Working...
                                X