Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

irda mooduli ehitamisel abi vaja

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

irda mooduli ehitamisel abi vaja

kerige teemat allapoole...seal jutt ehitamisest

saab keegi siis aidata? oleks täna vastust teada vaja

Comment

ega ma mingit kvaliteeti taga aja...ja sobib ka kui keegi selle ilma trükkplaadita valmis teeb...peaasi ,et toimiks.
      või äkki siis keegi saab need jubinad ära osta ja mulle saata mingi summa eest?

Comment

Kas Tevalo mitte ei saada juppe postiga?
        - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
        - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Kas Tevalo mitte ei saada juppe postiga?
          Ja kusjuures väga edukalt! :lol: Ma alles täna hommikul tellisin ja juba täna pandi pakk teele.

Comment

...ma nagu vaatasin seda tellimis varianti...aga nagu ei leidnud...eks peab veel uurima siis

Comment

Aga helista neile. Siin foorumis on mitmed rääkinud poest jupppide tellimisest - ju siis on võimalik.
              - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
              - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Otsid jupid välja..määrad kogused ja lisad ostukorvi. Siis küsitakse kasutaja nime ja salasõne(enne vist tuli registreerida...internetipoes ikka mitte foorumis) ja siis seal küsitakse, et kas pakk tehakse poes valmis ja lähed ise järgi või siis postiga. Kunagi sai isegi valida kas tava postiga või ELS kulleriga(masõõnaga tuuakse pakk ukse taha ära, postikulu 50 Eesti raha). Viimasel korral jäi see ELSi värk mul tähele panemata või siis seda seal polnudki...ei tea. Mingit kunsti sellel tellimisel ju pole :P
                PS: Ise elan Viljandis..pole ka just Tallinna külje all.

Kuidas tellida:
                http://www.tevalo.ee/cgi-bin/web_store.cgi...to.html&lng=est

Comment

aga ma ei oska osta neid jubinaid sealt... st ainult seda juppi millel see hind ja korv olemas on...teisi ma ei oska otsida

Comment

Ei saa aru Otsi mingi kindel skeem mille järgi tegema hakkad. Siis kirjutad kõik jupid paberile ja toksid Tevalo esilehel otsingusse. Lisad ostukorvi ja vormistad tellimuse.
                    N: Vaja on 4,7kilost takki. Otsingusse panedkinäiteks 4,7k või 4k7
                    Siis vaja kondekaid. Otsid mahtuvuse järgi (n:10pF)
                    IrDa moodul. Ka margi järgi. HSDL-1001
                    Kui ise skeemi ei leia siis võta Tevalo lehel Heade mõtete koha alt->irda ehitamine

http://www.tevalo.ee/cgi-bin/web_store.cgi...da.html&lng=est

Comment

ei tea kas mina otsin valesti...aga mina ei leia selliseid detalile...st sarnaseid leian aga täpselt samade väärtustega ei leia

3. Vaja läheb veel kahte kondekat- 10mikroF x 6,3V ja 0,1mikroF (pindmontaaz), kahte takistit- 9,1Oomi x 0,5W ja 47Oomi x 0,125W (pindmontaaz).

Comment

konde ei pea olema TÄPSELT 6,3V vaid peab olema VÄHEMALT 6,3V. kui pindmontaasi kondesi ei leia siis võta tavalised. Mõni mure, ongi lihtsam ise teha. Takkidega sama jama, et ära hakkagi neid pindmotaashi omasi taga ajama...vastik joota, kui õiget varustust pole. 470oomise peaksid ikka leidma, aga see 9,1 on kahtlane...

Kui just 10oomi ära ei tapa siis Kood: 60-782-57 ja 470oomine takk v'iks olla ka Kood: 60-784-55

Comment

aga aitad siis äkki nende kondekatega ka? siis on kindel ,et ma ikka õiged tellin.
                          ...tänud

Comment

10 mikrot 16 volti Kood: 400-015 (Millegipärast hinnakirjas kõik Mega Faradites :blink: )

Comment

OT: aga kas siis MF kondekaid ei olegi?

Comment

Working...
                              X