aga felch kui sa seda värki natukenegi jagad...äkki annan su kätte selle ja vaatad ise ta üle? samas oleks sul vist siis ka vaja arvutit millel irda tugi olemas?
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
irda mooduli ehitamisel abi vaja
Collapse
X
-
Vaadata võib aga mida sa ikkagi ehitad? Mul juba täitca sassis. See 1. skeem töötab koos softiga "Girder" ja reageerib tõesti pea igale teleka puldile. Seda debugid või IRDA-d? Viimane ei pea teleka puldiel reageerima!?- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
- Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!
Comment
-
Originally posted by felch@Nov 28 2004, 15:42
Vaadata võib aga mida sa ikkagi ehitad? Mul juba täitca sassis. See 1. skeem töötab koos softiga "Girder" ja reageerib tõesti pea igale teleka puldile. Seda debugid või IRDA-d? Viimane ei pea teleka puldiel reageerima!?
mul oleks just seda teist asja vaja...seda IRDA'd
see on mõeldud andmete edastamiseks...ntx arvutist telefoni või arvutist arvutisse vms.
ja pultidele ta ei tohiks reageerida...aga samas on võimalik ,et toimib lihtsalt on girderis teist pluginat vaja...
suurim erinevus neil kahel asjal ongi see ,et irda'l on andmete saatmise värk ka küljes...mitte ainult vastuvõtia
Comment
-
Parema käega Eks see asi peab ikka füüsiliselt lähedal olema. Aga kui ise ossi ligi pääseb, pane ta vastuvõtja väljundisse ja "näita signaali". Peaks tekkima mingi pulsijada. Amplituud arvatavasti 5V. Joonista üles (umbes), saada siia.- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
- Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!
Comment
-
Originally posted by felch@Nov 29 2004, 11:43
Parema käega Eks see asi peab ikka füüsiliselt lähedal olema. Aga kui ise ossi ligi pääseb, pane ta vastuvõtja väljundisse ja "näita signaali". Peaks tekkima mingi pulsijada. Amplituud arvatavasti 5V. Joonista üles (umbes), saada siia.
Comment
Comment