Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
Oleks vaja releed mille max voolu tööks oleks 12 v ja et vilguks ühtlase aja vahega
oleks hea ety saaks kokkupanna vene juppidest . releed oleks vaja vilkurile
Originally posted by johannes@Nov 15 2004, 18:11 Oleks vaja releed mille max voolu tööks oleks 12 v ja et vilguks ühtlase aja vahega
oleks hea ety saaks kokkupanna vene juppidest . releed oleks vaja vilkurile
ma tean ,et vene ajal olid suunatule releed sellised mida sai veel isegi reguleerida
iseasi kust sa sellise saad
Aga võiks ju teha siis mingi multivibraatori?
Näite skeemi kah. Ledi asemele paned kas mingi relee, mis kannatab 12 voldi lülitamist vms...Kui ma su küsimusest ikka õieti aru sain.
Terminoloogia: VOLTIDES MÕÕDETAKSE PINGET; AMPRITES VOOLU! Kui ikka segaseks jäi, siis otsi siit foorumist; ma kunagi kirjutasin päris pika jutu, kuidas need mõisted endale selgeks teha, tõmmates paralleele veevärgiga.
Alustaks siis sellest, kui suurt voolu on sul vaja lülitada? Seejärel võime hakata pakkuma konkreetseid lahendusi. Põhimõtteliselt sobiks vast 555 taimeri kivi, paar transsi ka ja siis relee.
Sooviksin sellist releed mis lülitaks niimodi et saaka panna oma vahel voolu andma nagu näiteks kui tuleb A kord siis tuli A põleb ja tuli B ei põle ja kui vool tuleb B st läbi, põleb tuli B ja tuli A ei põle. Umbes nii kui keegi aru peaks saa ma mu jutust
BC547 maksab vist krooni või paar. Sobib ka vene KT315. Toitepinge teistpidi keeramisel aga PNP trans KT361. VAlik on sinu
- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
- Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!
Oleneb, kui võimsat tarbijat sa tahad järele panna. Mulle isiklikult igasugused releed ei meeldi. Kui vähegi võimalik siis kasutan kontaktivaba lahendust transi või türistori baasil. Samuti räägi kas see 12 V on vahelduv või alalisvool.
Comment