Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

vene toiteplokk B5-50

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    vene toiteplokk B5-50

    Kas kellelgi on pakkuda vene toiteploki Б5-50 skeemi (0...50V/2A)? Nimetatud isend ei taha enam töötada ja mr.Google ei osanud ka mind aidata.
    ... siiski kogemustega spetsialist@71
    * Videotööd Sony Pro XD kaameraga * videomontaaz Dual Xeon E5450/32GB RAM/M2.SSD/2xGPU*

    #2
    sellist asja polegi kusagil avaldatud ja põhimõtteliselt toiteplokid ju nii lihtsad et mida seal skeemiga tehagi on? kontrolli kas võrgust tulev toitejuhe, kaitsmed terved ja kas lüliti töötab. kas dioodid on terved ja mis veel...

    Comment


      #3
      Võrgu pool töötab - pole probleemi. Nimelt ei tööta õieti täiselektrooniline (ilma releeta) kaitselülitus. Paned seadme tööle ja kohe süttib ülekoormuse tuluke kus juures väljundis koormuse olemasolu pole tähtis. Võtsin kaane maha ja mõtlesin ka, et mis see toiteplokk ikka on, aga.... sellel on suur tükkplaat nii tihedalt trantse, konte ja mikroskeeme, mitu trahvot jms. täis, et ilma skeemita läheb keeruliseks. "Jooksin" mööda plaati ja otsisin pulki, mis väljundiga seotud. Leidsin paar kahtlast lüüti. Üks oli surnud, teine poolpidune. Vahetasin need välja - nüüd kannatab koormust ca 300mA ja sedagi kujul, et paned seadme käima ja alles siis ühendad koormuse külge. Kui koormus kohe taga, siis süttib lülitamisel kohe ülekoormus tuluke. Seadmest leiab aastaarvu 1987.
      ... siiski kogemustega spetsialist@71
      * Videotööd Sony Pro XD kaameraga * videomontaaz Dual Xeon E5450/32GB RAM/M2.SSD/2xGPU*

      Comment

      Working...
      X