Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Skype USB-Telefon adapter

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Skype USB-Telefon adapter

    Tervist!

    Leidsin hiljuti enda jaoks sellise mõnusa programmikese nagu Skype. Helistamine sõpradele tasuta ning riigisisesed kõned tavatelefonile helistamisel natuek kallim kui Elionil, rahvusvahelised tunduvalt odavamad&#33; PEalegi on Elionil ligi 100eek kuumaks, mida põhimõtteliselt auku maksan. <_<

    Aga asja juures häirib see mikri ja headseti kasutamise kohustus. Nii hakkasingi otsima võimalust tavatelefoni kasutamiseks. Netis natuke surfates leiab igasuguseis USB telefone, kuid on ka USB adaptereid, mille külge peaks saama tavatelefoni ühendada ja siis Skype taoliste programmidega kasutama. Näiteks sellised:
    http://www.phoneconnector.com/
    http://www.engadget.com/entry/1234000800027600/
    http://www.rapidvoip.com/products.html
    jne ...

    Mnjahh, aga nagu näha on need adapterid ja ka USB telefonid 50&#036; ringis, mis tundub pehmeltöeldes röövimisena.

    Siit siis küsimus, kas keegi on kokku puutunud sarnaste adapterite skeemidega, ise tegemiseks?

    #2
    Ega seal midagi liiga keerulist ei ole. Piisab mingist telefon<->helikaart ühendusest ja siis sinna mingi toide juurde aretada ja vbolla lisada ka väline dtmf dekooder, kui numbrit kätte saada tahad ja asi liiga palju arvutit ei tohiks koormata helikaardist dtmf püüdmisega. Siis veel mingi prog windowsi jaoks, mis skype&#39;t torgib ja talle numbri valimise käsud edasi annab jne.
    edit: odavam on vast panna selle jaoks masinasse üks kõige juustum helikaart juurde, kui hakata lisaks mingit usb helikiviga kaarti leiutama. Kuid ka see pole võimatu, siin keegi olevat teinud.

    Comment


      #3
      aga helikaardi puhul valimist ei ole siis võimalik vist teha?

      Comment

      Working...
      X