Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Mixer pult

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Signaaliahela konded pane PHE426 tüüpi, Elfa kood 65-576-07
    VÕIMENDITE REMONT ja KAASAJASTAMINE

Comment

üx loll küsimus veel, et seal see 100K poteka all on veel üx potekas, et kas see on siis stereo oma vä? aga näitex kui ma panengi sinna asemele 10k või 100k potekas, et mis se mixeri juures midagi muudab kah vä... ja selle sisend takistuseks jätan siis ikka 10k vä... ja mis seal on õeldud, et võib R5 ja R8 muuta ja kui muudangi siis mis see muudab seal skeemil...

Comment

Sisendtakistuseks jääb poteka ja selle 10 kiloomise paralleeltakistus. Mina arvutaks võimendi ümber. Paneks 10 kiloste asemele 47 k ja tagasisidesse vastavalt vajadusele (R5 ja R8 ) näiteks 100k.
        Potede all on jah mõeldud kaksikpotesid.Pote takistusest sõltub ainult sisendtakistus (eelmise astme/allika koormatavus).
        Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Ja selline värk veel, et muidu ma toiteplokkiks võtan arvuti toiteplokki... seal kah miskit seal voltidest kirjutatud ja, et kas 12V kuidagi ei saa või pean ikka vahele tegema 12 to 9

Comment

Toide vali kivi datasheedi järgi. põhimõtteliselt käiks 12V küll kuid see skeem tahab kahepolaarset toidet. Saab muidugi ümber teha ühepolaarseks kahh.
            Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

kuidas seda ühe polaarseks saaks teha... aga muidu arvuti toiteplikk sobiks? sealt tuleb igasuguseid erinevaid juhtmeid ju välja ja kas ei saa eraldi sealt võtta... vms...

Comment

Originally posted by rain4@Feb 4 2005, 15:05
                kuidas seda ühe polaarseks saaks teha... aga muidu arvuti toiteplikk sobiks? sealt tuleb igasuguseid erinevaid juhtmeid ju välja ja kas ei saa eraldi sealt võtta... vms...
                arvuti toiteblokk annab välja nii +12V kui -12V. saad kasutada küll
                GSM: 5039624

Comment

Kui arvuti toiteplokki kasutadad, siis ehita toiteahelasse RC lahtisidestusfiltrid vahele. Muidu saad taustal kuulata toiteploki väljundi parasiithelisid.
                  Kivi toitejalgadelt umbes 22uF lüüdid maha ja nendega paralleelselt umbes 0.47uF konded. Toiteplokile jadamisi vahele umbes 51 oomi takistid. Esimeses lähenduses aitab.

Comment

:unsure: Ma ei tea kas ma sain õieti aru aga räägin üle... Et kas siis toiteplokilt võtan 22uF maha ja asemele 0.47uF asemele veee.... ja kas sinna või kuhu ma selle takisti jadamisi panen... :blink:

Comment

maha tähendab ühenda maaga, mitte võta ära.
                      Üldiselt pole mõtet niisugust kolakat sinna panna(250W või üle selle, kui kasutad murdosa ühest vatist), kärab ju suvaline adapter kui teed skeemi ühepolaarseks ümber. Sellest on Martini kodulehel suurepärane õpetus, link on martinj kommentaaride all.

Comment

Ga mul pole ju vaja kahe polaarseeks teha kui arvuti toitekalt tuleb +12 ja -12....

Comment

viimane küimus, et kui mul on kaks toitekat (mitte arvuti... tavalised trafod) ehk siis +12 ja -12 kas ma võin sellele kivile panna 12v või laseb läbi... eriti ei loe välja kah... muidu skeemis on 9V http://focus.ti.com/lit/ds/symlink/tl081a.pdf

Comment

see kannatab 18V

(selle data järgi mis sa andsid)

Comment

Working...
                            X