Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Kust saaks infot võimude skeemide kohta

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Kust saaks infot võimude skeemide kohta

Kust saaks infot selliste asjade kohta?

Kas keegi teab selliseid saite kust saaks õppida elektroonika stuffi põhiliselt kuidas teha võimendeid + joonised ja õpetused.

Konkreetselt oleks vaja 100 - 300w subwoofri võim vaja teha.
    4-8oomi jne.
    Äkki viitsib keegi vastata

http://www.hot.ee/royalclub/raamid.html
    http://www.hot.ee/evo14/
    http://www.commlinx.com.au/schematics.htm

Alguseks peaks jätkuma

Comment

Vs: Kust saaks infot võimude skeemide kohta

Siit foorumist on võimalik ka ilma midagi aretamata võime osta.Nt kontakteeru kasutaja Jyrkaga.Tema teeb neid.

Comment

Äkki tasuka alustuseks mõnda konstruktorit proovida?
        Kui miski on mõeldud kõigeks, ei kõlba see tegelikult millekski.

Comment

Tglt alustuseks kõige parem oleks teha vast TDA 2003 või 2030 peal miskit valmis.Sellega kui saab käe soojaks,siis võib liikuda millegi vägevama poole.

Comment

Vaatasin seda päris vana teema uuesti elluäratamist Hr. Henzzman`i poolt ja tekkisid väikesed uitmõtted. Nimelt on antud teema algataja külastanud oma kasutajanime alt seda foorumi 27-01-06 21:08, ehk siis ligi kaks aastat tagasi. Kaevurlus toimub niikaua, kui vanasid teemasid, mis on kas siis ennast ammendanud või lõpplahenduse leidnud, ei suleta.

Comment

Ma jällegi ei ole siiani aru saanud, miks kõikides foorumites nii väga vihatakse vanadele teemadele vastamist. Samuti ei saa ma aru teema sulgemisest.
              Milleks piirata info levikut?

Oletame näiteks, et keegi leiab selle teema midagi otsides. Sellisel juhul pole eriti oluline, et teema esimese ja viimase postituse vahe on 3 aastat.

Ka pannakse vahel mõni teema nii ruttu kinni, et mõistlik vastus jääb üldse saamata.
              Ma ei näe sellisel asjal mõtet.

Comment

Esmalt postitatud ketas poolt
                Ma jällegi ei ole siiani aru saanud, miks kõikides foorumites nii väga vihatakse vanadele teemadele vastamist. Samuti ei saa ma aru teema sulgemisest.
                Milleks piirata info levikut?

Oletame näiteks, et keegi leiab selle teema midagi otsides. Sellisel juhul pole eriti oluline, et teema esimese ja viimase postituse vahe on 3 aastat.

Ka pannakse vahel mõni teema nii ruttu kinni, et mõistlik vastus jääb üldse saamata.
                Ma ei näe sellisel asjal mõtet.
                Üldiselt pannakse lukku ainult ärifoorumi teemad ja sellised teemad, mis on "käest ära läinud" ja seda moderaatorite poolt.
                Tavalisi teemasid reeglina lukku ei panda.

Samas ei ole vanade teemade ellu äratamises midagi halba, kui sul on sama teema kohta mõni küsimus vms.
                Aga üpriski mõttetu on anda nõu inimesele, kes esitas küsimuse või abipalve kaks aastat tagasi. Nagu selles teemas juhtus.
                Kui miski on mõeldud kõigeks, ei kõlba see tegelikult millekski.

Comment

Working...
                X