Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

MAKinterface skeem

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

MAKinterface skeem

Kunagi sattusin mingil vene lehel MAKinterface skeemile ja PCBle, tundus olevat ports lihtloogikat aga siis ei osanud sellest midagi targemat arvata.
    Olles nüüd aga käinud lehel http://makinterface.com/ ja uurinud võimalusi mitmes vastavas foorumis ilmnes, et sellega oleks saanud lugeda/kirjutada/progeda/kustutada kõike seda, mille jaoks olen seni erinevaid jublakaid kokku mäkerdand.
    Ega pole kellgi selle asja skeemi?
    Tänud.

Ma parem küsiks, mis softiga ta ühildub. Kui ta ühildub mingite enamlevinumad progedega (ponyprog jms), siis võta nendelt lehtedelt liideste skeemid ja lao nad kõik üksteise peale... Seega pmst vast on tal sees mingi ttl draiver mõlemas suunas (peaaegu) igale pordi jalale ja vbolla mingit muud elektroonikat ka.

Comment

Originally posted by digital@Feb 6 2005, 01:16
      Ma parem küsiks, mis softiga ta ühildub. Kui ta ühildub mingite enamlevinumad progedega (ponyprog jms), siis võta nendelt lehtedelt liideste skeemid ja lao nad kõik üksteise peale... Seega pmst vast on tal sees mingi ttl draiver mõlemas suunas (peaaegu) igale pordi jalale ja vbolla mingit muud elektroonikat ka.
      Seetõttu ma just õiget skeemi otsingi, et ei peaks "mäkerdama" skeemidega nagu ma esimeses kirjas mainisin, vaid saaksin kasutada kogu Internetis vabaltsaadavat knowhowd MAKinterfacega ühilduvate softide, jumpersetingute ja konkreetsete rakenduste kohta.
      MAKInterface (Modulares Allgemeines Kommunikations Interface) ist ein universelles Interface, dass die Verbindung verschiedener Geräte mit dem PC ermöglicht und über folgende Anwendungsmöglichkeiten verfügt.
      ja sellele järgneb pea lõputu hunnik softi, rauda ning rakendusi.
      Skeeme "üksteisepeale ladudes" saaksin arvatavasti ka mingi universaalse asjaga hakkama aga see ei oleks kindlasti MAKInterface vaid heal juhul mingi BSApeaVahenägu, (mida keegi teine ei supordi)

Comment

Working...
      X