Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

LPH7366-1 LCD

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

LPH7366-1 LCD

Ei tea, kas peaks hoopis mikroprotessori foorumis olema, kuid ikkagi skeemiga tegemist... Nimelt kuidas seda LCD-d PIC-iga ühendada nii, et kasutusel oleks võimalikul vähe jalgu? Ning kas PIC peab selle LCD-ga suhtlema temaga samal pingel? s.t. 2.7V? Või tohin toita PIC-i 5V pealt? Siiani skeemid mis olen leidnud kasutavad ära PIC-i 6 jalga, mis mulle üldse ei sobi.
    Oota! Las ma teen seda natuke paremaks...

REsetti ja CS-i ei ole vaja kasutada. Aga võid ka panna serial-> parallel registri vahele. Mina sain hakkama 2 koivaga, PIC oli 12F629, lisandus sisend. Tõsi, asi kippus uimaseks jääma. Digikolvi (siiamaani poolelei projektis kasutasin).
    - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
    - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

ehk on sul mõni skeemijupp arvutis vedelemas? Samas hakkasin mõtlema, et koibade kokkuhoid polegi vast nii oluline. Kasutaks lihtsalt debug modes olles portb jalgu mis on muidu kasutuses mootorite juhtimiseks.... Kuid ikkagi... Kuidas nende pingetega asi on? Kas PIC-ist tulev +5V paha ei tee temaga suhtlemisel?

Comment

http://parsek.yf.ttu.ee/~felc/

Andmed on vastukäivad. Mina igatahes riskisin ja töötab kenasti 5V-ga. 3,3V peal samuti proovitud.
        - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
        - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Kas saaks kuidagi kindlamalt neid LPH7366 ühendada juhtmetega? Hetkel lõikasin telefoni PCB-st täpselt selle LCD taguse välja et ka taustavalgust kasutada. Aga seal on ju kontaktideks see "voolu juhtiv kumm". Ning pidevalt peab survet peal hoidma LCD-l et ilusti ühendust annaks. Nüüd tagatipuks jäi ta vait ka, ei saa aru ka, kas põles läbi või ei saa ühendust...

Comment

Mina näiteks jootsin juhtmed külge..

Comment

N5110 ja sellised on jah jama, kuna neil elastomeer vahel; parem juba 3310 ja 6210 ning uuemad, neil on klemmid, kuhu joota saab (ka N7110 on klemmidega, aga seal vähe teine formaat).
              Head susserdamist !

Comment

mul on ka joodetud juhtmed selle mobiili PCB külge. Aga probleemiks on see, et isegi siis, kui ekraan on selle metallümbrisega ilusti PCB küljes kinni, siis ikkagi on vaja survet avaldada, et ühendust annaks. Sest siis kui pildi ikka ette sain, siis survet avaldades oli kõik normaalne, muidu aga oli terve nähtav ala kaetud mustade kastidega. Ainult nurga all vaadates oli näga see tekst mis pidi ekraanile ilmuma... Aga eks ma siis üritan edasi... Kõige rohkem kardan, et LCD on tuksis... aretasin siin koodi ja katsetasin, kui korraga lihtsalt enam pilt ette ei tulnud. Peale seda pole enam elumärki näinud.

Skeemi võtsin SELLELT leheküljelt. Ainult et mõlemaid toite skeeme ignoreerisin. Vedasin Vcmd ja Vlcd lihtsalt omavahel kokku.

Kardan, et see +5V sai talle seekord saatuslikuks. Võibolla oleneb see pingetaluvus konkreetsest isendist?

Comment

Working...
                X