Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Veel elektriarvestitest

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Veel elektriarvestitest

    Kuna eelmine teema pandi lukku, siis lisaks siia:

    Elektriarvesti mõõdab näivvõimsust ehk siis vektori pikkust mitte selle aktiivkomponenti. Kui sa tarbid puhast reaktiivenergiat siis ei tarbi sa jällegi võimsust nii et milles point ?

    Elektrivargus on samasugune VARGUS nagu naabri puude virutamine, ei soovitaks. Ma maksan btw. kuus 3-4kilo elektri eest nii et põhjust oleks küll. Kellele moraalsed põhjused argumendiks pole, arvestagu et vahelejäämise korral maksad : oletatav varguse periood korda maksimaalne võimsus mis kaitsmest läbi mahub + trahvid ja kalõmmid.

    #2
    Jätkusk ka selline fakt, et korralikke tänapäevaseid elektroonilisi arvesteid mingisuguste tarbimisahelate manipuleerimisega petta polegi võimalik.

    Comment


      #3
      pigem v6iks tegeleda m6ne absurdse energiaallika 2ra kasutamisega (energiapump, p2ikesepatarei, tuule/hydro elektrigeneraator vms.)

      muide, kes piisavalt fanatt on siis teatavasti on olemas ka elektrita t88tav raadiovastuv6tja (omal ajal sai isegi ehitatud selline). pane selliseid terve armee endale tuppa pysti ja mingi imepisikese voolu saad sealt k2tte ... mis eriti sellele varastatud energiale alla ei j22 :P

      energiapumba all m6tlesin soojapumpa, pole tegelt eriti absurdne, kyll aga kulukas algul pysti panna

      Comment


        #4
        >> absurdse energiaallika

        ma loodan et sa mõtlesid "alternatiivse"

        Alternatiivenergeetikal on siiani väike miinus: hind

        Comment

        Working...
        X