Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Akude laadimine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Akude laadimine

Kas on mingi valemiga võimalik laadida Nokia laadijaga NiMH akusid?? Laadija Output on 3,7V ja 355mA (laadida 2 akupulka)

takk vahele ja voilaa.
    kasuta otsingut, nendest laadijatest on siin viimase kuu jooksul palju räägitud
    Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

Ilma takita veel parem, ainult kella pead vaatama, et üle ei laeks.
      Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Comment

Mõte on hea aga kas 3.7V ei tapa akusid ära... Ma proovisin seda värki et panin digika akud jadamisi ja siis nokia laadija + + ja - -... Akud läksid esimese 5 min kuumaks väga kuumaks... Kas mingi 6 oomine takisti vahele sobiks?

Comment

Volt ei tapa, amper on määrav, telefoni laadijad ei anna nii palju ampreid, et 5 minutiga akusid kuumaks ajada. Küll aga teeb seda lühis.

Comment

panin ma ikka õieti et akud jadamisi ja siis laadija + juhtme aku + poolega ja laadija - juhtme - poolega.
            Mis vahe on NiMH ja NiCd akudel

Comment

No kordame veel üle: laadija pluss esimese aku plussi, esimese aku miinus teise aku plussi, teise aku miinus laadija miinusesse.
              Mobiili laadijast tuleb vool 300...800mA olenevalt tüübist ja isegi selle suurema numbri korral läheksid akud kuumaks alles tunni-paari pärast, juhul kui nad eelnevalt tühjad. Tavaliselt veelgi hiljem.
              Kui ühendasid õigesti ja ikka kuumenevad, võid nad ilmselt minema visata.

Comment

Ise aretamisel on päris lihtne pulki lühisesse ajada, eriti kui kate maha on kulunud. + poole peal on - väga lähedal.

Comment

Arvatavasti on mul siis akud nahkas...

Comment

ohhoo kui kaugele on teema arenenud. Tänud vastuste eest. Ma proovin siis seda nokia laadijat

Comment

Working...
                    X