Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Metalliotsja

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Metalliotsja

Teema on jooksnud korra siit isegi läbi. Oleks vaja profesionaalset skeemi koos
    trükkplaadi joonisega. Metalliotsja peab eristama värvilist ja musta metalli ja
    mineraalidele ei tohiks reageerida, samuti peab olema stabiilne temperatuuri suhtes.

äkki oskad öelda, millised tööstuslikud otsijad neid eristavad? mina ei tea, ei ole ka eriti paljude isenditega muidugi kokku puutunud. põhiline erinevus on selles, et värvilist metalli leiab kergemini ja ka väiksemaid koguseid. mida rohkem läigib, seda kergemini ta metalli üles leiab
    Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

Sori eelnevaid metallidetektori teemasid.Seal on viit yhe ukrainlase v6i valgevenelase lehele kus on skeemid.soft on tasuline.Kui meilid talle saad miski 10-15 taala eest eelnevalt progetud atmeli chipi.Siis vaja lihtsalt jupid kokku joota.Ise suhtlesin selle kutiga kuid asi j2i erinevatel p6hjustel katki, yheks oli minu venekeele mitteoskamine ja ka raha saatmise meetodiga oli mingi jama.
      Maili talle ja kysi

Comment

hmm...mul endal antud kivi olemas koos vajaliku softiga endal see kivi kodus olemas kuid pole skeemi kokku pannud viitsind, mõistliku summa eest annab midagi rääkida, ma mõtlen selle kivi suhtes ( muidugi privas)

Comment

Working...
        X