Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Eelvõim

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Eelvõim

Ehk kellegil leiduks mõni suht lihtne eelvõimu skeem. :-/

Kõige lihtsam eelvõim:

Takistid vastavalt sellele, mida võimust tahad:
    sisendtakistus
    võimendus
    Kivi vastavalt mürale.
    (Kui õieti kokku pandud, töötab alati)

Comment

Äkki annaksid ka mõned väärtused sinna takistite kondekate ja kivi kõrvale. Ise ma suurt ei jaga sellest aga kui skeem on ees, siis võin põlvepeal kokku joota küll. Võimendad palju eriti vaja pole. Kodukinost tulevat woofri väljund signaali olex vaja veits kõvemax. Panin talle estonia aktiivkõlli võimu aga too mängib jube vaikselt selle signaaliga.

Comment

Urmas tegi vist näpuka : opaka inv. otcalt kondet maha pole vaja, on ju 2-polaarne toide.
        - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
        - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Äkki oskaks keegi midagi konkreetsemat pakkuda???? ???

Comment

Veel konkreetsem on: juhe signaaliallikast võimu, nii et juhe ongi eelvõim.

Comment

signaalallikaid on rohkem kui üks ja ei viitsi iga kord juhtmeid vahetam hakata, nii et see varjant jääb ää :-[

Comment

No konkreetsem siis:

Võimendust saab reguleerida ulatuses "palju pole vaja".
                Tagasisides olnud kondekas oleks vajalik olnud suurte võimenduste juures, mikrofoni eelvõimul näiteks(alginfo oli ju puudulik) .

Comment

Äkki saaks nüüd sinna skeemile ka mõned takisti ja kondeka väärtused kõrvale ja mis kivi soovitad kasutada.

Comment

Suurimad tänud ;D ;D

Comment

Ühe eelvõimu skeeme (mitte küll väga lihtsa) Leiad http://www.hot.ee/evo14/. Sealt saab veel igast huvitavaid skeeme.
                      Minu kodukas

Comment

signaalallikaid on rohkem kui üks ja ei viitsi iga kord juhtmeid vahetam hakata, nii et see varjant jääb ää :-[
                        Selle jaoks pole ju vaja eelvõimu vaid kommutaatorit. Üks mitmepositsiooniline kahe kanaliga lüliti ja pesad ning ongi olemas.
                        Eelvõimu vaja siis kui lõppvõimul endal pole volume reguleerimist või signaaliallikate nivood on liiga madalad. Vinüülimängija helipea või mikri signaal näiteks.

Comment

:-[Sorri, et vales kohas olen aga tahaks teada, mis selle mehe nimi oli, kellel enda subwoofri projekt üles oli pandud? :-[
                          Minu kodukas

Comment

Vaata ka www.hot.ee/montazh/A273D.html ja samal aadressil asenda A273D A274D-ga. Olen ise seda proovinud ja rahule jäänud. Kui oled tegija ja elad Tallinnas, siis võin sulle annetada ühe komplekti nende kivide vene analooge.Nende kividega saad nii heli tugevuse, balansi, kui ka madalate ja kõrgete tämbri. Eeliseks on ka see, et kui tavaliselt tuleb potedeni kasutada varjestatud kaableid, siis selle skeemiga ei ole see vajalik, sest reguleerimine toimub pingega ja poted võid paigaldada suvalisse sinule meeldivasse kohta.

Comment

kas keegi on seda eelvoimu proovind ka voi on kellelgi veel mone teise lihtsa eelvoimu skeemi mida on valmis ka tehtud siis mul vähemalt on mingi kindlustunne ehitada sest ma tean et asi kellelgi vähemalt on töödand.

Comment

Working...
                              X