Ehk kellegil leiduks mõni suht lihtne eelvõimu skeem. :-/
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
Eelvõim
Collapse
X
-
Äkki annaksid ka mõned väärtused sinna takistite kondekate ja kivi kõrvale. Ise ma suurt ei jaga sellest aga kui skeem on ees, siis võin põlvepeal kokku joota küll. Võimendad palju eriti vaja pole. Kodukinost tulevat woofri väljund signaali olex vaja veits kõvemax. Panin talle estonia aktiivkõlli võimu aga too mängib jube vaikselt selle signaaliga.
Comment
-
Ühe eelvõimu skeeme (mitte küll väga lihtsa) Leiad http://www.hot.ee/evo14/. Sealt saab veel igast huvitavaid skeeme.
Comment
-
signaalallikaid on rohkem kui üks ja ei viitsi iga kord juhtmeid vahetam hakata, nii et see varjant jääb ää :-[
Eelvõimu vaja siis kui lõppvõimul endal pole volume reguleerimist või signaaliallikate nivood on liiga madalad. Vinüülimängija helipea või mikri signaal näiteks.
Comment
-
Vaata ka www.hot.ee/montazh/A273D.html ja samal aadressil asenda A273D A274D-ga. Olen ise seda proovinud ja rahule jäänud. Kui oled tegija ja elad Tallinnas, siis võin sulle annetada ühe komplekti nende kivide vene analooge.Nende kividega saad nii heli tugevuse, balansi, kui ka madalate ja kõrgete tämbri. Eeliseks on ka see, et kui tavaliselt tuleb potedeni kasutada varjestatud kaableid, siis selle skeemiga ei ole see vajalik, sest reguleerimine toimub pingega ja poted võid paigaldada suvalisse sinule meeldivasse kohta.
Comment
-
electrovant
kas keegi on seda eelvoimu proovind ka voi on kellelgi veel mone teise lihtsa eelvoimu skeemi mida on valmis ka tehtud siis mul vähemalt on mingi kindlustunne ehitada sest ma tean et asi kellelgi vähemalt on töödand.
Comment
Comment