Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Fonolukk

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Fonolukk

Meie majal on ustele pandud fonolukud...
    Sellised http://www.baltifonolukk.ee/failid/77.jpg ...
    Aga mul läks see telefon katki mis käib toas ja kas keegi teab selle skeemi (täpsemalt öeldes sooviks ainult mikkri ja kõlari input ja output)
    Ette tänades

mis input ja output!?
    mis su telefoniga siis juhtus, et katki läks!?
    segane postitus sul, täpsusta!

Comment

selle firmasse teatamisest ei ole kasu? äkki on lihtsalt katkestus juhtmes :huh: ja gates, ära närvitse, säilita kaine mõistus
      -Artificial_Intelligent-

Comment

Juhtus selline traagika et telefonitoru on küljest rebitud ja vaja teada saada kuhu läheb mikrofon sisse ja kust tuleb kõlar välja...

Comment

juhtme värvidega midagi ei suuda kokku mõelda?
          Erilahendused.
          PS või mail.

Comment

Pildi järgi tundub olema Viziti plokk. Kuid vaata telefoni alt ka toru mark (näiteks UKP9 vene tähed) siis saaks võib-olla edasi aidata.
            Või tunned www.domofon.ru kataloogist pildi järgi isendi ära.

Comment

Minu oma näeb seest välja selline:

esimene
              teine

Aga firmasse teatamine oleks küll huvitav. Mina isiklikult ootasin oma toru natuke alla aasta. Selle aja jooksul jõudsin neile umbes 10 korda helistada. Ükskord oli neil auto katki, teinekord läks meelest ära, kolmandal ei olnud aega jne.. Ükskord paluti mul endal kokkulepitud aeg meeles pidada ja siis neile helistada ja meelde tuletada Aga kui nad lõpuks toruga ukse taga olid, siis lõi päris pahviks, sest ega ma lõpus enam ei uskunud küll, et nad kunagi üldse tulevad.

Comment

Plaat vist kõigil sees sarnane. Kõlarisse ülevalt vasakult nurgast ja alt mikker. Siin vist valgusdioodi otsad kasutamata jäetud.

Comment

mul kodus sama telefon. sisse tuleb 2 juhet, nii et otsi õige poolused üles. ja valgusdioode ei ole üldse. need 2 auku on üleviik teisele plaadi poolele.
                  -Artificial_Intelligent-

Comment

Mul paistab olevat selline mudel
                    http://www.domofon.ru/default.asp?alias=pu...5&itemType=card
                    Aga oletame et kõlar tuleb ülevalt vasakust nurgast ja mikker alt äärest...
                    LEDi on ka kasutatud...
                    Ja kas kõik kahejalgsed mikkrid sobivad?

Comment

kõik ei sobi, kuna mikrite erineva ehituse tõttu on ka erinev võimendusskeem.
                      -Artificial_Intelligent-

Comment

Aga soovitage mingit varjanti... (mida on võimalik Tevalost saada)

Comment

ma ei oska öelda mis sorti sinna käib. sry. arvan et süsinik-mikrofon mingisugune analoogiline lauatelefoni mikrofonile vist.
                          -Artificial_Intelligent-

Comment

Sinna käib kondensaatormikrofoni kapsel. Pead ei julge anda, aga nii labasesse rakendusse peaks kõlbama kõik, mis suuruselt sobivad.

Comment

Vs: Fonolukk

kas kuidagi on võimalik sinna samasugusele fonoluku telefonile panna eraldi kuular ja mingi summer, sest see mis sealt firmast osta saab on täielik ajude sireen... naabri oma kostab mulle läbi kahe ukse ilusti ära ja minu oma ka paari korruse peale kindlasti...

vaiksemaks neid reguleerida ei saa, kas kinni või lahti..ja häält teeb see kust tuleb ka inimese hääl kes on ukse taga...

mille järgi see telefon taipab, et ma vastu võtan ja helina katkestab? nagu mingi magnet?

Comment

Working...
                              X