mul on üks võimendi mistahab saada 2*12v seal skeemil on toite otsad AC-G-AC AC on kollane juhe G on must juhe ja AC on jälle kollane kas seda võimu oleks võimalik toita kahe 12v alaldilt.kui on siis kas keegi oskab õelda mis juhe kuhu käib.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
AC-G-AC
Collapse
X
-
äkki sinna käib arvuti toite juhe ?Abiks kõigega! djmadys@hot.ee/bazzmazternoq@hot.ee
DeeJay Catass
-
ma isiklikult arvan et kui see võim on ikka kuskilt tehasest siis vist on ikka niimodi et igaasi on erivärvi juhtmega.............nii et kuna on kaks kollast siis vist on asi selles et tahab saada toidet keskväljavõttega trafost ( nagu teame näitab AC vahelduvvoolu seega lased sealt 12v sisse ja siis G oleks ground ............ning siis juba seal skeemil juba tehakse see vool selliseks nagu vaja).
Aga pole kindel...........ma arvan et anna kellegile seda võimu näidata äkki ta oskab midagi öelda.
Comment
-
vaata, kas neile ac klemmidele järgneb sild(4 dioodi vms). Kui jah, siis on vaja anda asjale uus toide, on vaja keskväljavõttega trafot, sel peab olema 2 toitemähist, milledel siis ühe lõpp ja teise algus on koos. Siis need AC on need servad ja GND on see keskmine koos ots.
Sellega võib jamaks minna, et ei tea, mis pinget asi tahab sealt saada.
Alaldilt ei ole mõtet asja toita (kuigi peaks funkima, siis ühenda ühe alaldi pluss ja teise miinus kokku sinna keskele ja ülejäänd servadesse). Muidugi võid ju proovida. Kuid keskmisele võimule jääb 12 voltsa väheks...
Comment
Comment