Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Palun abi takisti identifitseerimiseks!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Palun abi takisti identifitseerimiseks!

Enda lollusest kärsatasin läbi testris takisti. Leidsin testri skeemi; Seal on see takisti tähistatud R7-ga, väärtuseks 900D; Mitu oomi see võiks olla? 900?
    http://sterr.narod.ru/av/mas830b.htm

Mina loen oma skeemilt välja 9 oomi tolerantsiga D (0,5%).
    Harjutamine teeb harjutajaks.

Comment

Järsku siiski 900?????

Comment

900
        Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Comment

Mnjah, tuleb välja, et veel kolmaski skeem olemas. Kaks tükki juba kükitab mul kõvaketta peal. Kuna ei viitsinud selle lehe tilkumist ära oodata, siis vaatasin neid. Mõlemal oli 9 oomi. Siin toodud lingil tõesti 900 ja 0,5%. Minu viga.

Comment

tänud vastamise eest! ; võib teema kinni panna.

Comment

kardan et tegu pole ei 9 ega ka 900 oomiga.tegu peaks olema täpistakistigaja et pikk numbrirodu ei mahu takisti peale, siis on märgitud masinloetav kood.
              ühed allikad andsid näiteks 90Dvasteks 845kilooomi
              tuleb üle vaadata ka takistid R8/9/10, et mida need näitavad ja siis asjale vastavalt sellele läheneda.

Comment

Rodu pole mitte taki peal vaid skeemil.
                Linki vaatasid? Sealt selgelt näha et 900, ka ümbritsevate väärtustega võrreldes.

Comment

narod.ru avanemist võibki ootama jääda.imelik tähistus sel skeemil,kõige lihtsam on asja kontrollida võrdlusega-R5 on samuti 900D

Comment

Kuna mul juhtus olema täpselt samasugune tester, nagu pildil, siis mõõtsin üle. Mõõtmiseks kasutasin korralikku testrit - protek 506. R7 väärtuseks näitab 902kohm, R5 samamoodi. Värvikood on valge-must-must-must-roheline

Comment

Kui skeem tõele vastab, on tegu 200yA piirkonna shundiga mis on ilmselt läbi lastud seina voolu mõõtmisega. 900k ei sobi sinna mitte, ka oleks teda suht võimatu kodustes tingimustes läbi lasta.

Comment

Kui mälu ei peta, olid need takid 10A šundi kõrval reas trükkplaadi serval. Võibolla sellel eksemplaril on teistmoodi. Kui nüüd hakata neid takke järjest mõõtma (plaadi peal järge ajades), peaks takistid erinema 10 korda. Selle järgi oleks siis asi klaar, mis nominaal konkreetses mudelis oli. 900k tundub kole suur nominaal voolu mõõtmiseks. Mõõtepiirkond kisub nanoampritesse?

Comment

R5 peal oli minu meelest 3 musta triipu; keskel; Otste peal ei olnud midagi;

Comment

Siis ikka samad värvid, mis Digitali takistil. Ülejäänud ilmselt kuumusest pleekinud. Värvikoodi järgi 900*1 +/-0,5%. On ju 900 oomi?

Comment

Working...
                            X