Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
Enda lollusest kärsatasin läbi testris takisti. Leidsin testri skeemi; Seal on see takisti tähistatud R7-ga, väärtuseks 900D; Mitu oomi see võiks olla? 900? http://sterr.narod.ru/av/mas830b.htm
Mnjah, tuleb välja, et veel kolmaski skeem olemas. Kaks tükki juba kükitab mul kõvaketta peal. Kuna ei viitsinud selle lehe tilkumist ära oodata, siis vaatasin neid. Mõlemal oli 9 oomi. Siin toodud lingil tõesti 900 ja 0,5%. Minu viga.
kardan et tegu pole ei 9 ega ka 900 oomiga.tegu peaks olema täpistakistigaja et pikk numbrirodu ei mahu takisti peale, siis on märgitud masinloetav kood.
ühed allikad andsid näiteks 90Dvasteks 845kilooomi
tuleb üle vaadata ka takistid R8/9/10, et mida need näitavad ja siis asjale vastavalt sellele läheneda.
Kuna mul juhtus olema täpselt samasugune tester, nagu pildil, siis mõõtsin üle. Mõõtmiseks kasutasin korralikku testrit - protek 506. R7 väärtuseks näitab 902kohm, R5 samamoodi. Värvikood on valge-must-must-must-roheline
Kui skeem tõele vastab, on tegu 200yA piirkonna shundiga mis on ilmselt läbi lastud seina voolu mõõtmisega. 900k ei sobi sinna mitte, ka oleks teda suht võimatu kodustes tingimustes läbi lasta.
Kui mälu ei peta, olid need takid 10A šundi kõrval reas trükkplaadi serval. Võibolla sellel eksemplaril on teistmoodi. Kui nüüd hakata neid takke järjest mõõtma (plaadi peal järge ajades), peaks takistid erinema 10 korda. Selle järgi oleks siis asi klaar, mis nominaal konkreetses mudelis oli. 900k tundub kole suur nominaal voolu mõõtmiseks. Mõõtepiirkond kisub nanoampritesse?
Comment