Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

mono võimendile oleks eelvõimu vaja

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

mono võimendile oleks eelvõimu vaja

ehitasin endale mono võimendi TDA 2050v-i pealt.... Välja annab 50W ja skeemi sisse läheb 22v... Kas keegi saaks mulle sobiva eelvõimu skeemi saata...??? :blink:

Nagu TDA2050 andmelehelt lugeda võib on tema nimiväljundvõimsus +-22V toite juures 35W@4oomi(50W on asi kaugel).Muidu missuguseid funktsioone see eelvõimendi peab omama?
    The difference between genius and idiot?! Genius has its limits...
    Vaja võimendit? Selleks on PS nupp!
    Projektide pildid
    Lamptehnikast eesti ja vene keeles:
    http://parsek.yf.ttu.ee/~felc/index_files/Page675.htm

Comment

paluks defineerida mis asi see eelvõim üldse on.. ma tean et seda on vaja.. aga ma ei teagi mis asi see täpselt on ? Mina olen aru saanud et see on see koht kust saab volüümi keerata ja balance i ja muid selliseid asju ... :huh: (kas oleks võimalik üldse ilma eelvõimuta läbi ajada ? )

Comment

Kui tahad asja saada tundlikumaks (et kõvemini röögiks) suurenda lihtsalt tagasisides jadatakisti takistust. Helitugevusregulaator (mis audiopedede keeles "passiivvõimendi" ) on ka suht lihtne ehitada.
        Võtad logaritmilise pote ( vahemikus 10K...47K). Keskots võimu sisendisse, alumine ots maha, ülemisest annad signaali.

Edit:
        teoorias peaks saama kogu krempli ühe kivi peal teha. Selle sama tda2050 peal. Tämbriregulaatorid tagasisidesse panna ???? On keegi katsetanud. Vist peaks toimima.
        Vähemalt venelased k174un7 peal praktiseerisid.

Skeemi võin disainida aga katsetada pole millegagi
        Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Teoreetiliselt on asi realiseeritav küll.Ainus probleem siis see, et TDA2050 va sunnik kipub vale trükkplaadi skeemilahenduse korral genereerima minema.Tea mis ta selle tämbriplokiga teha võib...
          The difference between genius and idiot?! Genius has its limits...
          Vaja võimendit? Selleks on PS nupp!
          Projektide pildid
          Lamptehnikast eesti ja vene keeles:
          http://parsek.yf.ttu.ee/~felc/index_files/Page675.htm

Comment

Working...
          X