Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Trükkplaadi valmistamine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Trükkplaadi valmistamine

Kas keegi oleks võimeline mõõduka tasu eest trükkplaadi valmistama. Plaat kahepoolne. Erilist kvaliteeti taga ei aja. Kunagi sai neid ka ise kalmaariga joonistatud ja söövitatud, aga pole enam viitsimist.

proto.volta.ee

Comment

tänapäeval kui teed käega, siis joonista markeriga. Paksem kiht toimub täitsa kenasti. Või siis osta espetsiaalne trükkplaadi marker. Igatahes palju parem kui muul viisil solkimine. Või siis prindi press'n'peel kilele ja siis triigi plaadile. Või isegi prindi tavalisele paberile, triigi sealt plaadile, ja siis leota paber pealt maha.

Comment

vabandan, et teise teemase trügin, aga kas keegi oskab öelda, kst p'n'p kilet saada? proovisin tevalost otsida ja ei leidnud nagu, kuigi nagu kunagi olen seal näinud.

Comment

Originally posted by bloody-orc@Aug 26 2005, 10:58
          vabandan, et teise teemase trügin, aga kas keegi oskab öelda, kst p'n'p kilet saada? proovisin tevalost otsida ja ei leidnud nagu, kuigi nagu kunagi olen seal näinud.
          Oomipoest

Comment

Selle Oomipoest kilega oli mul veidi jama

vaata seda teemat

http://www.tevalo.ee/foorum/index.php?showtopic=19167

Pluuto

Comment

...
              Kui kellegil on ära anda vanu TÖÖTAVAID arvutikõlareid Tallinna piires, siis saatke erasõnum. Peamine oleks et võimendi töötaks.

Comment

Working...
              X