Ei saa , uks võib ju ka õige veidi paokile jääda ja valgus ei lülitu sisse.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
Külmkapile vaja häiret kui uks lahti ununeb?
Collapse
X
-
ja teine põhjus miks valgustit ei saa kasutada on see, et uutel kappidel on kaks ust... valgustus reageerib ainult ühe ukse peale.msn: pois11@hotmail.com
Comment
-
Originally posted by Silver@Sep 3 2005, 00:29
Põhimõtteliselt peaks vist saama kasutada seda skeemi:
P1 ja P2 ühendad näiteks sellise.! Nimelt selle skeemil on silmas peetud, et vajutatakse kontakti S1 hetkeks. Siis hakkas küll ilusti aega tiksuma kuni kondekas oli end täis laadinud. Kui hoida seda S1 pidevalt all siis sellegipoolest laeb kondekas ennast täis kuid relee ei rakendu ennem kui olen kontakti ära lahutanud ja kontakte vabaks päästes rakendub relee momentaalselt kuna kondekas on eelnevalt täis laetud. Minul on vaja, et kontaktid oleksid pidevalt koos ja sel hetkel kui tekib katkestus hakkab aeg tiksuma.. kui ennem aega ahel taastub nullib aja ära. Selle skeemiga nii see asi ei toimi.
Mina näen sellise skeemi puhul ainukes lahendust, et mul tuleb üks lisarelee paaris kontaktidega juurde panna. Esimene paar on selle S1 kontaktidel ja teine paar ei lase kondekat täis laadida. Vabastades relee peaks aeg tiksuma hakkama.
Niipalju jama ühe asja pärast või saab kuidagi teisiti asja lahendada???msn: pois11@hotmail.com
Comment
-
Et teema korralikult ära lõpetada siis sain selle süsteemi tükk aega tagasi valmis ja töötab nagu kella värk. Juhtmed ja asjad said tihendi alla peidetud. Magnetit pole nähagi. Vaeva küll nägin aga olen rahul. Loodab, et töötab aastaid.
msn: pois11@hotmail.com
Comment
-
Originally posted by wortex@Feb 8 2006, 19:55
Kas poleks tükk maad lihtsam panna mingi piniseja külmkappi pirni asemele, või see pirniga rööbiti ühendada.... pirn hakkab ju niikuinii põlema kui ukse avadmsn: pois11@hotmail.com
Comment
-
Originally posted by arvo+Feb 8 2006, 20:00--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (arvo @ Feb 8 2006, 20:00)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-Silver@Sep 2 2005, 20:29
P1 ja P2 ühendad näiteks sellise.
Jõuabki kiiremini lahtise ukseni
Comment
Comment