Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
et mul siis s-video - scart videokaabel ja scart'il tuli üks juhe lahti seal seest, tahaks kokkutinutada aga ei tea kuhu seda lahtitulnud juhet tinutada
otsingust ma ka abi ei leidnud
Originally posted by wooosh@Sep 5 2005, 18:12 et mul siis s-video - scart videokaabel ja scart'il tuli üks juhe lahti seal seest, tahaks kokkutinutada aga ei tea kuhu seda lahtitulnud juhet tinutada
otsingust ma ka abi ei leidnud
Originally posted by Daddario+Sep 5 2005, 19:50--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Daddario @ Sep 5 2005, 19:50)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-wooosh@Sep 5 2005, 18:12 otsingust ma ka abi ei leidnud
vaata, üldiselt on elektroonikud selline tark rahvas keda juba naljalt ei lollita, nii et tunnista üless- kas sa ei otsind piisavalt või üldse [/b][/quote]
otsisin piisavalt, nati üle tunni, kuni leidsin selle foorumi
Originally posted by bloody-orc@Sep 5 2005, 18:18 otsi scardi sellist pini, kus on selline jootmisjälg olemass. miskipärast ei usu, et kõiki pine joodetud on
mul on hetkel 6 pin'i joodetud, ei tea kas see lahtine juhe käib eraldi pin'i külge või teise juhtmega koos, sellepärast otsingi abi
vaaata, kui seal on mõni koht, kust see juhe murdunud on8mõni juhtme otsa jääk pinil vms) ja siis käib see seal. eriti misgipärast ei usu, et käis mingi teise juhtmega koos. aga puhtale pinile sead ära kindlasti jootma hakka, sest seal see 100% ei käinud. kui on hea kaamera, siis võib pildi ka teha. st webcami pildist on vähe abi.
Originally posted by bloody-orc@Sep 5 2005, 23:22 vaaata, kui seal on mõni koht, kust see juhe murdunud on8mõni juhtme otsa jääk pinil vms) ja siis käib see seal. eriti misgipärast ei usu, et käis mingi teise juhtmega koos. aga puhtale pinile sead ära kindlasti jootma hakka, sest seal see 100% ei käinud. kui on hea kaamera, siis võib pildi ka teha. st webcami pildist on vähe abi.
ei ole kaamerat
ei ole kuskil mingit jälge sellest kus juhe olnud olla võiks
Originally posted by wooosh+Sep 5 2005, 20:21--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (wooosh @ Sep 5 2005, 20:21)</td></tr><tr><td id='QUOTE'>
Originally posted by Daddario@Sep 5 2005, 19:50 <!--QuoteBegin-wooosh
@Sep 5 2005, 18:12 otsingust ma ka abi ei leidnud
vaata, üldiselt on elektroonikud selline tark rahvas keda juba naljalt ei lollita, nii et tunnista üless- kas sa ei otsind piisavalt või üldse
otsisin piisavalt, nati üle tunni, kuni leidsin selle foorumi [/b][/quote]
ma mõtlesin et kasutasid foorumi otsingut... aga proovisid selliseid sõnu:SCART pinout, s-video pinout ? aga noh paistab et brobla lahendatud...
Transistor - Seadeldis, mis kaitseb sulavkaitset läbipõlemise eest.
Ostan Goldstar MODEL 760 Ressiiveri. Ükskõik, mis seisus.
Comment