Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

effektikas.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

BF245a on mul kohe olemas
    Kas see k2ib ka sinna juurde? Nagu kas sellega ka t66tab?

ADD:
    Mul on nyyd asi kokku l66dud, aga ma vaatasin seda skeemi ja tekkis kysimus selle toite asjus. + l2heb plaadile aga kas - poolus on ka kasutusel?
    Siis veel et kui ma yhendan helikaabli kas siis 1 osa l2heb otse yhendusse ja teine osa l2heb l2bi? T2hendab ma ei saa aru sellest toite asast ja sellest input ja output osast. Kuidas need t66tavad? Kuidas ma pean need ehitama ja kuhu?

Comment

Miks ei soovitata keraamilisi kondekaid selle ploki juures?

Comment

Heliliselt pole keraamika suurem asi. (Kitarri)signaaliahela de facto standardiks loetakse polüpropüleenkondesid. Xicon, Orange Drop, Mallory...

Peaasi, et hoiduksid signaaliahelas keraamilistest ja tantaalkondedest. Teine lugu on Mica keraamikaga, aga neid pole selles skeemis kuhugi panna.

Comment

Aga mul on plaadil keraamilised konded..
          1 on elektrolyyt ja teised keraamilised ju??
          @kki seletad veel mis otstarbel on GND?
          Ja kas ma pean asja eraldi maandama?
          Kas patareiga on nii et + l2heb sinna kus on m2rgitud +9V
          http://www.tonepad.com/getFileInfo.asp?id=89
          JA miinus l2heb sinna kus on input 1 ots??
          Sealse schematiku j2rgi peaks mul stereo systeem olema? Sest seal n2itab et 1 maandus, 1 tuleb volume pealt ja teine otse inputist??
          2kki keegi seletab mulle selle asja 2ra?

Comment

JEEEE Asi valmis ja yli raju Tulemusega rahul. Kui asja karpi ajan ja ilusaks teen siis panen pildid kaa

Comment

Mis lüliti sul kasutusel on?

Ise pole hakanud jama veel plokkidega, kolvi pole ikka ...
              http://www.alldatasheet.com/

Comment

Tegin ilma lylitita praegu. asi suht algeline veel.Tegin toite lylitiga aga ümber lülitusega tegelen veel.

ja ma ei tea ma alguses kujutasin ette et see effekt on veidi teine, ja ma arvan et pean kusagilt paremad poted saama sest kui ma keeran distortioni maha siis heli puudub. Ja selle regullimisega on probleem.Eks paistab arvan et asi vajab harjumist

Comment

Nii nyyd olen veidi asjaga kohenenud ja ei ole eriti tulemusega rahul

Kas 2kki keegi oleks n6us mu heli kuulama? Et kes on asjaga tegelenud ja teab milline heli peaks sealt v2lja tulema. Minu k6rvadele on asi suht valus, selline yli tuhm.

Kui keegi on hea inimene ja viitsiks kuulata, ma lindistaks paar samplerit(heliredel ja selline testimis jama) Et kui jah siis ma saadaks privaga oma msn-i ja sealt oleks juba lihtsam salvestist saata

T2nud!

Comment

Niii ma siis panin need failid netti ylesse k6igile kuulamiseks.
                    Kuna ei suutnud midagi v2lja m6elda kuidas need samplerid peaks v2lja n2gema siis tegin niisama midagi ja aadress on http://123.pri.ee/shiat/audio

Palun 2rge kommenteerige seda kuidas seda esitatud on vaid seda et kas see on siis see oodatud tulemus
                    Ma tahaks teada sest ma ei kujuta ise praegu ette.

Comment

pole häda midagi, väga okei kärin on

Comment

Heli järgi võib eeldada, et skeem on õigesti kokku joodetud küll. Heli kvaliteet sunnib aga siiski küsima, kuidas toimus lindistamine (Rati väljund otse helikaardi mikrofonisisendisse?)

Comment

Aga kuidas siis muidu??
                          OOt kas see ongi oodatud tulemus? Ma proovisin sellist progret nagu guitar fx ja ma ei tea nagu heli oli veidi massiivsem. Siin on selline yli tuhm
                          Ja ma kardan et mu poted on veidi liiga juustud selleks, sest mingis asendis on asi tumm Kui ma distortion maha keeran n2iteks.

Comment

Minu arvates veel päris kindlalt ei saa väita, et see oleks päris õige RAT'i kärin. Sellist soundi saab iga suvalise draiviga helikaarti mängides. Võiks kvinte ja mõningaid suvalisi duure mängida, siis saaks draivist rohkem aimu. Niisama kärinat võib clippiva helikaardiga ka saavutada.

Comment

2kki t2psustad s6na "kvint" t2henduse??

Comment

Mnjaa B-)
                                Mängid kidra peal kahte lähestikust keelt samaaegselt nii, et nende vaheline intervall moodustaks kvindi (5 täistooni) näiteks G duuri kvint: (6.-keel, 3. vahe ja 5. keel, 5. vahe).
                                Kidra peab ka hääles olema.

Comment

Working...
                                X