Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

effektikas.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Kas sellele LM308 opakale mingit odvamat analoogi ka on?
    Transistor - Seadeldis, mis kaitseb sulavkaitset läbipõlemise eest.
    Ostan Goldstar MODEL 760 Ressiiveri. Ükskõik, mis seisus.

Comment

Lugedes efektipedaalidest, tekkis mõte ka üks kokku klopsida. Blue Magic . Aga ei pea see asi muidugi liiga lihtsalt minema.
      Material text annab muuhulgas nõudmised kondensaatoritele, mis saavad esimeseks takistuseks. Kas soovitavale silver mica kondensaatorile on sobivat ja odvamat asendust ja mis on järgnevate tüüpide eestikeelesed vastandid:
      polystyrene
      film
      Skeemis on ka üks 9 otsaga lüliti Sw1. Kavatsen selle asemel kasutada üht teist, vene makist päritolevat, lülitit, aga oskab keegi ütelda millised otsad lülitamisel ühendatakse omavahel?

Comment

julgen soovitada et sa ei pea seda lülitit sinna panema kui sa ei taha.
        Võtsin siis selle Rati uuesti käsile, tegin korraliku montaasi, karbi jne. Panin asja tööle ja vahi nalja täitsa töötab. Aga hiljem vaatasin et veidi müriseb. Kas sellel ongi selline iseloom või peaks erksust ka saama, lindistan homme samplerid ja siis kuulake ise :P

Kas seda Blue Magicut on üldse mõtet ehitada? Õigustab ennast üldse we?

Comment

Originally posted by Daddario@Dec 19 2005, 18:13
          See opakas maksis oomipoes mitte rohkem kui 10 EEK'i

Comment

tegin siis mõned hädised näidised, vabandan mängu kvaliteedi pärast Ei oska eriti midagi teha sest pole kärinaga varem palju mänginud :unsure:

Originally posted by Daddario@Dec 19 2005, 18:13
            See opakas maksis oomipoes mitte rohkem kui 10 EEK'i
            Ma ostsin ka selle tevalost hingehinnaga :angry:

Comment

mõned pildid ka siis :P
              http://www.zone.ee/served/efekt/IMGP5497.bmp

kahjuks ei saanud paremat kvaliteeti
              http://www.zone.ee/served/efekt/IMGP5498.bmp :blink:

Comment

9-eegune analoog.

Comment

Originally posted by Daddario@Mar 12 2006, 19:43
                  9-eegune analoog.

Krt ma olen raha peale vihane praegu :angry:

Comment

Kas raha, või selle peale, kes seda vastu võttis... :angry:

Comment

selle peale kes seda andis ikka :lol: ega vastuvõtja süüdi polnud et ma olin vähe informeeritud

Comment

Ega sul selle rati plaadijooniseid pole?

Comment

Kuna viimane postitus oli märtsis ja teema foorumisügavikku vajund, siis küsiks uuesti, kuna Google`ist ei suuda/oska leida. Kas on kellelgi tolle rati plaadijoonist?

EDIT: Kirjaviga

Comment

http://www.pisotones.com/RAT/mbello/ProCo_RAT.htm
                            http://www.tonepad.com/getFile.asp?id=89
                            Iga loll oskab foorumi otsingut kasutada.
                            Mina ei oska,sest mina ei ole loll.

Comment

Vs: effektikas.

www.tonepad.com - sisaldab paljusi erinevate kitarri tehnikaga seotud seadmete skeeme ja õpetab kasulikke nippe. Uurige!

Comment

Vs: effektikas.

Ma ehitan ka vist tonepadi lehelt selle Sansamp GT2-e, aga oleks paar küsimust selle kohta:
                                (skeem asub aadressil http://www.tonepad.com/project.asp?id=22)

Seal ma nägin 4 kondekat, mis on polaarsed, et siis nendeks sobiksid tavalised elektrolüüt konded (mingid 2kroonised) ning ülejäänud siis pole polaarsed, et sinna sobiksid polüester kondekad? Nagu polüester konded on asendus keraamilistele kondedele? Keraamilised kondekad pidid olema vist kehvad suht helitehnikasse?!
                                Ning teine osa, kas nendeks nn Mic, Mod ja Amp switchideks sobiksid selline asi: Liuglüliti 2*ON-ON-ON 60V 1A
                                Nagu ma aru saan peab 2s kohas ühe lülitusega muutuma elektriahel?

Ning peaaegu unustasin, kui suure võimsusega takisteid pean kasutama?
                                Ning kas kondensaatoreid valides kondensaatori maksimaalne talutav pinge ka omab tähtsust? Ntx mõnda mahutavust 16V pole, et 63V/100V sobivad sama hästi?
                                viimati muutis kasutaja k2iguvahetaja; 16 m 2006, 23:17.

Comment

Working...
                                X