Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Kas keegi on kokku puutunud LM2574

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Kas keegi on kokku puutunud LM2574

terve, kas kellegil on olnud kokkupuudet sellise stabilisaatoriga ?
    Nimelt teema selles et soovin teise ühe 12V aku pealt voolu alla tõmmata 6Vpeale et see omakorda ühendada ühe päevinäinud 1610Nokiaga, et siis signalisatsioonikeksuse teema kuhu sisse pandud mobiil !

:huh:
    Puudub.

või oskab siit keegi tegijatest midagi paremini välja lugeda kui mina...

http://ww1.microchip.com/downloads/e...Doc/21763a.pdf
    Puudub.

Comment

või siit

http://www.semiconductors.com.pl/typy.asp?idg=667

juhiti mu tähelepanu tolle LM2576-ADJpeale, seal Acrobat Readeris ka skeemid !

18Lk.
      Puudub.

Comment

reegel on see, et infot otsi tootja kodukalt.

seal on isegi kalkulaator buck-i arvutamiseks

Comment

Kas LM317 ei sobinud? Kui ei, siis vaevalt ka LM2576 või MCP1601 toimiksid, kuigi andmete poolest nad kõlbavad.
          Vana Nokia1610 voolutarve on saaterezhiimil u. 400mA (näiteks Nokia2110-l on see 350mA), võibolla on süsteemi toitev 12V aku liiga nõrk?
          LM ja MCP on muidugi parema kasuteguriga, kuid skeemi ka keerulisem ehitada.

Comment

jah seda nägin isegi , kahjuks , et skeem raskem ... kuid see 317ei toiminud ei nokia 1600 ega 6210 , sellessuhtes ei tulnud asjast midagi välja lihtsalt tõmbas pinge maha 1.5Vpeale kui telefoni akukingadele juhtmed ühendasin... Seega mõtlesin, et ehitaks teise kiviga. Mingi lahendus peaks ju olema, kuid mis puudutab seda teist 12V akut siis sinna jookseb peale veel laadivvool samuti minumeelest.Aku on 12V 7Ah. :huh:
            Puudub.

Comment

Aga miks sa Nokia enda akut ja laadijat ei kasuta? 12V akut ju samuti laetakse, jarelikult on 220V seal lähedal...sinna Nokia laadija topidki.
              Ühendustes oli midagi ikkagi valesti, see 400mA ei saa LM317 pinget alla kiskuda. Võibolla vigane LM?

Comment

eks võiks panna küll koos laadijaga kuid mobiili aku läheb kiirelt õhtasse kui laadija koguaeg järgi,1600 mudelil see juba juhtunud ongi...
                võibolla tõesti et 317 nässu läks !
                Puudub.

Comment

kisub vist offtopicuks---aga siiski olen teinud sarnasel eesmärgil ymber umbes 10 nokia telefoni. Kõigil neil on sobinud kasutada kas 7806 seeria või lm317t.Kunagi pole olnud sarnast probleemi--teemaalgatajal ilmselt tegemist vale yhenduse või rikkis detailidega. Originaal aku ja laadijaga sai ka katsetatud kunagi ---aga aku suri ära ysnagi ruttu kuna pole ilmselt mõeldud pidevalt laadijas olema. Originaal autovarustusega sai ka proovitud---kuid see lylitas ka laadimise välja ööpäeva mõõdudes ja aku sai lõpuks tyhjaks. Kõige töökindlam ikkagi lm317t või 7806(olenevalt vajalikust telefoni toitepingest)---sõbrale tehtud gsm robot töötab laitmatult juba 5 aastat.

Comment

to:anku

vot midagi meeldivat ka lugeda et kellegil toimib too 317t skeem , saad ka mulle selle skeemi saata või pildi ehk sellest, mis mobiiltelefoni su sõber kasutab oma sisteemis ?
                    Puudub.

Comment

Working...
                    X