Sooviks sellisele vidinale skeemi. Põhimõtteliselt selline vidinas läbi mille saaks kas või laualambi vilkuma panna kui telefon heliseb.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
Laua telefonile helina märguandjat
Collapse
X
-
Välklamp sähvatab korra ja kogu lugu. Kuigi valgus on intensiivne ei pruugi sedagi alati märgata
Skeem:
http://www.aaroncake.net/circuits/pflash.htm- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
- Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!
Comment
-
Ma tutvustan enda projekti ka.
Välja näeks nagu lauatelefon.Sisse on ehitatud mobla.Räägib torusse nagu ikka toimib nagu mobla ikka.Aga ma tahaks panna teda tirisema ka nagu lauatelefon.No kella ikka leian, aga siis peab vist panema veel teise aku kella jaoks ja mingi relee vahele aretama.
No mis arvate.muusika on kuulamiseks
Comment
-
Raskeks läheb, liini vool on piiratud. Saaks teha nii, et +5V pole vaja aga 220V lambi jaoks on ikka vaja!
JESS. Selle skeemi toidet ma mõtlesingi, et saaks kuidagi liinilt. 220 tulib ju ikke vedada. Kui nüüd nii saab siis võib lausa :-* anda aga noh. Pea-asi, et valmis saaks.
Selle mobla kohta nii palju, et sõbrapoiss tegi midagi sellist. Ta kasutas turult ostetud seda vilkuvat mobla hoidjat. Täpsemalt ei tea seletada aga töötas
Comment
-
No siis pane optroniks MOC3020 ja tema järgi sümistor TIC226. Juhtelektroodi ja optroni vahele 180 oomi. Ongi olemas 220V tüürija.- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
- Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!
Comment
Comment