Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Mic preamp

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Mic preamp

    Tere!
    Plaanis endale soetada firewire helikaart, selline siis
    kuid kahjuks on asjal vaid kaks mikrofoni sisendit kuid on olemas veel 8 sisendit, aga sinna oleks kah vaja mikrofoni eelvõimendeid ja point on üldiselt selline et äkki oskate soovitada mõnda müravaba madala moonutusega mikrofoni eelvõimendit et siis saaks kasutada ka ülejäänut kaheksat sisendit mikrofoni sisenditena. Igaljuhul asja mõte on selles et oleks vaja ehitada korralikud mikrofoni eelvõimendit et saaks antud helikaarti kasuatda. Ostaks mikseri sinna aga seal alati liig palju vidinaid küljes mida tegelikult mul vaja pole.

    PS! st et siiski ma vajana kvaliteetset mikrofoni eelvõimendi skeemi

    #2
    sound.westhost.com on mõningane valik juba profitehnika kalduvusega skeeme. Sealt võid võtta näiteks kolme opvõimuga mikserpuldi sisendastme (tüüpiline nn instrumentaalvõimendi skeem).

    Comment


      #3
      SSM2017 või mõne uuema analoogi baasil ehk midagi, kui sellise kivi kusagilt kätte saad. Tevalo viimane SSM2017 rändas minu kätte, kui ma nüüd õigesti mäletan...

      Comment


        #4
        tl072 baasil eelvõimu osa, 2n3819ga mixid kokku.
        Erilahendused.
        PS või mail.

        Comment


          #5
          tegelt tahaks asja võimalikult lihtsalt ja hästi teha, tavaliselt ikka on nii et mida lihtsam skeem seda vähem mure ja probleeme kuid on ka muidugi liiga lihtsaks ei tasu minna. Need eelvõimud siiski lähvad lindistamise otstarbeks

          Comment


            #6
            AD797 on ka madala müraga, aga kallis.

            Transistoride baasil peaksid ilusasti hakkama saama, eelpool mainitud Ellioti lehelt projekt nr. 13. Ise kasutaksin selles 10uF kondekate asemel 47uF vms.
            If you think education is expensive, try ignorance.

            Comment

            Working...
            X