Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Crossoveri ehitus?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Crossoveri ehitus?

Oleks vaja saada sellist elukat:

Sisend: tavaline stereo signaal
    väljund: tavaline stereosignaal + 2 kanalit kokku monoks ja siis subwoofrisse.

hea kui fullrange väljundil oleks ka kolmeribaline ekva peal, ning bassikal "bass level" ehk siis lihtne eelvõimuke, kus pote vahel, et regullida trim/gain'i

Siit tulekski jutu point - kas oleks sellist 2.1 seadet mõttekas ise ehitada, või on kellelgi seesugune "imeriist" müüa?

Mine ja osta, 1500 krooni eest saab juba täisrackimõõdus stereo kahekanalise igatpidi reguleeritava behringeri krossi. Kasutatud peaks olema veel odavam. Selle raha eest oskaja ei ehita. Jupid läheksid juba 700.

Comment

Sai isegi aasta tagasi mõeldud crossoveri ehitamisest. Skeemid olid olemas ning gramm oli puudu, et olekski ehitama hakanud - õnneks tuli mõistus enne koju.
      Kui korpused, jupid ja plaadid tellid siis läheb kallimaks kui valmis asi osta.
      Juhul kui omal on kodus komponentide ladu siis on teine teema.
      Mina lahendasi probleemi sellega et ostsin ebayst pisut tuksis asja ja lappisin ära.
      Kuna sõber RIP tõi asja kohale siis läks kõik kokku 200EEK
      Lappimist vajasid poted - kõik 4 tk olid miskit moodi katki murtud.

Comment

Ei julge kogu selle EBay asjaga väga tegeleda - kardan vastu pükse saada. kui müüa elab kuskil teisepool maakera siis erilist garantiid mul pole, et ma asja ka kätte saan - ei taha nagu a'la ameerika politsei vms. võimu ka närvi ajada, et nad otsiksid mõne tonni eest inimest taga, nene jaoks on see tähtsusetu.
        Sellisest kohast moodustaksid postikulud ka mitu tuhat krooni.

Comment

Originally posted by saajatz@Jan 21 2006, 22:58
          - kardan vastu pükse saada.
          Sina, ja kardad vastu pükse saada?

Comment

Originally posted by moi+Jan 22 2006, 11:11--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (moi @ Jan 22 2006, 11:11)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-saajatz@Jan 21 2006, 22:58
            - kardan vastu pükse saada.
            Sina, ja kardad vastu pükse saada? [/b][/quote]
            ??? :huh:

Comment

http://www.tevalo.ee/foorum/index.php?show...ajats+on+pettur

Comment

Selle aja jooksul, mis ise ehitad, jõuad e-bayst mitu crossover&#39;it osta ja raha jääb üle ka veel.
                If you think education is expensive, try ignorance.

Comment

Huvi pärast vaatasin eBay.com&#39;i ja mulle ei hakanud sealt küll ühtki krossoverit silma... :unsure:

EDIT: kurat, valesti otsisin, nüüd leidsin.
                  EDIT2: Odavad on need hinnad seal tõesti aga enamus (et mitte öelda peaaegu kõik) eestisse (ehk rahvusvaheliste) saatmistega ei tegele

Comment

Mispärast sa ebay.com&#39;i vaatad? Kõigepealt ikka Euroopast, eeskätt ebay.de ja ebay.co.uk, ka ebay.nl ja ebay.it.
                    Plussid:
                    Enamus müüjatest on nõus siiski Euroopa (liidu) piires kaupa saatma.
                    Tavaliselt on võimalik pangaülekandega maksta. EU makse 30.-
                    Transport Euroopa piires mõistliku hinnaga.
                    Ameerikast (Kanadast, Aasiast, Austraaliast) on mõtet osta midagi ainult siis kui muidu ei saa.
                    21st Century Fox

Comment

Mina vaataksin sound ja lighti poodi, mitte ei telliks põrsast kotis.

Comment

Originally posted by KaruTEC@Jan 23 2006, 16:58
                        Indeed.
                        Minu soovitus puudutas üldiselt ebay&#39;st ostmist. Põgusalt.
                        21st Century Fox

Comment

Originally posted by KaruTEC@Jan 23 2006, 16:58
                          Kõigil pole rahakott puuga seljas.

Comment

No seda enam &#33; Minul ei ole niipalju raha et osta põrsas kotis ilma garantiita ja maksta pool rahast transpordiks ja muudeks kuludeks.
                            Aga eks igaüks õpib oma vigadest.

Comment

Working...
                            X