Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
Jah sinuga täitsa nõus
Paraku näitab montaaz skeemil olev arv, et toidetakse 12AC-ga. Mina saan 12 V toite puhul seal väljundis ainult 9,7 V ja kusjuures VR1 kruttiminr muudab ainult väljundit mõjutab ainult mõni millivolt :-[
Elektroonika aastast 1977
El. generaatorid, hooldus ja remont.
Autod ja arvutid
Anna talle siis AC, see on vahelduvat 12 volti?
Vahelduva ära alaldades suureneb pinge 1,4 korda, siis alalist tekib 16 volti, ja selle pingega peaks töötama. Samas võid ka sisse 16 volti alalist lasta, efekt on sama.
Anna talle siis AC, see on vahelduvat 12 volti?
Vahelduva ära alaldades suureneb pinge 1,4 korda, siis alalist tekib 16 volti, ja selle pingega peaks töötama. Samas võid ka sisse 16 volti alalist lasta, efekt on sama.
Jutt jumala õige, ma seda ei pand tähelegi 8)
AC 12V peaks sobima.
Ma ei saagi nüüd aru! Minuarust alaldi pinget muuda ainult võtab võnkumise ära? ???
kui konde alaldi väljundisse panna siis kasvab see pinge vahelduvvoolu amplituudväärtuseni (kui vinget koormust taga pole) ja see on ruutjuur kaks korda effektiivväärtusest suurem. see vahelduv 12V ,mida môôdetakse on 12V RMS(effektiivväärtus), amplituud on sellel 16.92 V. Seinakontaktis tuleb umes 310V amplituudi välja
Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...
Comment