Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
kui SV1 PICi kylge siis mu jutt öige.
kui kasutad teda vaid PC-ga ,vöid rahus ka FORCEON maasse ja FORCEOFF toitesse yhendada. INVALID on aga väga mönus asi: niipea kui juhtme arvuti kylge yhendad läheb selle nivoo "0". kui aga vaja yhendada teise MAX3221-ga siis yhes peab FORCEON kasutuses olema ( selles mis sessioone algatab).
aga kas põhimõtteliselt siis selle V+ viin VCC-ga kokku? Nagu mul skeemil hetkel on? Sel juhul ei saa ma eriti aru selle V+ ja V- põhimõttest kui nad, läbi konde aga ikkagi, VCC ja mätta peale jooksevad.
V+ ja V- on pinged, mida sisemine muundur toodab ( kui "karvad" nii nagu eelnevalt kirjutasin , lylitub automaatselt sisse kui yhendatud serial pordiga),
nii et neid ei saa ega tohi kuhugi yhendada, v.a. need 0,1uF kondekad seal otstel.
Vcc aga on PICi toide.
nyyd sobib. yldjuhul pole ka pin1 peale mötet kontrolleri viiku raisata ( see vist vöimaldab mitu skeemi yhe COM pordi kylge muxida), vöib GNDsse yhendada.
Comment